Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet az álmom jelentése?

Mi lehet az álmom jelentése?

Figyelt kérdés

Anyósoméknak volt a házassági évfordulója és ez alkalomból Kínába akartak utazni.

A baj az volt, hogy a "magyar negyed" és az "amerikai negyed" peremére volt szállásuk. Ott volt olcsó. Egy lakást béreltünk.

Azon a területen hatalmas háború volt.

Megbeszéltük, hogy megyünk velük a párommal, ha ne adj isten történne valami akkor együtt legyünk.

Hát az ablakon kinézve röpködtek az égen a rakéták. Nagyon magasról hirtelen zuhant.

A körülöttünk lévő tömbházak szinte mind megsemmisültek.

Amerikai katonák vezettek ki a házból, hogy menjünk az ő búvóhelyükre, de legalább 2 napra szedjünk össze valami ruhákat magunknak.

Ez szintén egy tömbház egyik lakásában volt már az amerikai negyedben.

Ahogy felértünk néhány katona pucérra vetköztette a családot és beállíttatott mindenkit a zuhanyzóba és úgy mostak le minket.

Végül megjelentek azon a környéken is a rakéták, ezért elküldtek onnan is.

Az utcán menekültünk, más magyarok autóval menekültek. Mi csak sétáltunk, mert repülővel mentünk oda.

Az utcán egy amerikai katona szembe jött velünk és németül odaszólt a társának, hogy lenne 4 személy akiket igazoltatni kéne.

Én eközben több alkalommal felébredtem az ébresztőre, de ahányszor visszaaludtam mindig folytatodott az álom.

2021. máj. 21. 21:46
 1/1 anonim válasza:
Drogos vagy
2021. máj. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!