Mit jelent az álmom?
Figyelt kérdés
Szóval szerda este óta eleg szomoru es lehangolt vagyok de.. nemtudom miert. Es ma delutan mikor elaludtam volt egy resz hogy nemtudtam feljonni a viz alol de hallottam tisztan amiket mondtak nekem nem volt levegom se de aztan eros kuzdes utan sikerult feljonnom es felebredtem. Koszonom ha segitetek<32021. febr. 5. 23:51
1/4 anonim válasza:
Te vagy a kiválasztott!
Neked kell majd megölni tuggyukkit!
2/4 anonim válasza:
Ha logikusan próbálok gondolkodni sztem azt jelentheti hogy valamit el akarsz érni és érzed hogy nagy erőfeszítés kell hozzá
4/4 anonim válasza:
El kell fogadnod(nem tudtam feljönni), hogy hazugságban tartanak(víz alól), pedig tisztában vagy a helyzettel(hallottam tisztán..), hiába nincs türelmed(nem volt levegőm). De aztán sikerült túltenned magad rajta.(feljönnöm).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!