Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
Legutóbbi éjszakán azt álmodtam, hogy a srác aki tetszik felakasztotta magát. Valamiért csak úgy lógott csukott szemmel, mintha már halott lenne. Én rohantam a konyhába egy késért és elvágtam a kötelet, majd lefektettem az ágyba, de nem halt meg, nem is lett semmi baja. Mit jelenthet?

2019. aug. 1. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi kicsavartat nem jelent, szeretnél lenni a megmentő hősnője akinek élete végéig hálálkodik és boldogan éltek amíg meg nem haltok.

Vagy egyszerűen ezt jelenti: "a srác aki tetszik"

2019. aug. 1. 20:12
 2/4 anonim válasza:
100%

Nekem van 1 könyvem, amit a Nagymamámtól öröklöttem annakidején. Na, az erről szól pont. Picit nehéz megérteni, az álomfejés nem játék. Azért a kedvedért megrópálom :-)

Valaki, kit szeretsz, halott: egyre jobban szerted, félsz hogy elveszited. De ha öntyilkos Lett! Az más. Akkor atól tartasz csalodást fogsz okozni neki, ezért kvázi miattad fog meghalni.

A kés is erőszakos dolog, ha késel mented meg, akkor nem sokára áldozatot kel vállalnod majd érte olyat ami neked kelemetlen sőt rosssz de talán ezzel rájön: szereted! ❤️

Utána meg ugye magad mellé fekteted ami itt nem sexualys, hanem inkább anyai gondoskodás dolog, megin a szerelmednek jele.

A vége alpaján nagy jövőt jósolok Nektekt!!!!

2019. aug. 1. 20:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Megkérdezhetném, hogy mi a könyvednek a címe?:)
2019. aug. 1. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A srác azt láttatja veled(lógott), hogy sok a munkája, tennivalója(szorul a hurok a nyakán), nincs saját élete, még meghalni sem ér rá(csukott szemmel). Te azonnal(rohantam), dühből(késsel), gondoskodó céllal(konyhából) megszüntetted(elvágtam) a gondjait(kötelet). Aztán egy jót szexeltetek(lefektettem az ágyba) és teljesen rendbe jött(semmi baja).
2019. aug. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!