Ez az álom jelent valamit?
Figyelt kérdés
az álom nem lényeges, csak annyi: azelőtt pár perccel, hogy felébredtem volna, megkérdeztem egy személyt az álmomban, hogy ha felébredek, emlékezni fogok erre az álomra? Erre azt felelte, hogy ez nem is egy álom. Sosem volt velem hasonló előtte, nem is értem, miből gondoltam, hogy éppen álmodok...2021. máj. 13. 23:41
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, ha nem vágja akk nincs jelentése
2/4 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy ha szájbeverne, az fájna-e, ha azt mondja, hogy igen, akkor nem álom xDD
3/4 Grimfox válasza:
Ha tudtad, hogy álmodsz, akkor valóban igaz volt-bizonyos értelemben-hogy az nem is volt igazi álom. Valamilyen szinten tisztában voltál azzal, hogy nem a valóságban vagy. A tudatos álom közelebb áll a meditációhoz, mint a sima álom, és az álomfejtés szabályai is csak akkor érvényesek rá, ha nem befolyásolod szándékosan magát az álmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!