Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
ügye mielőtt lefeküdtem aludni egy betegségre gondoltam egyszerűen nem tudom kiheverni a fejemből hogy mivan hogyha a családom daganatos beteg lesz már volt a családba ilyen betegség és azt álmodtam hogy a nővérem párja ilyen beteg volt nem emlékszem pontosan az álomra csak annyit tudok mondani belőle hogy este az álmomban veszekedtek az utcán másnap meg pár roma gyerekekkel voltam hasonlítottak pár ismerősömre. És én az álmomban lány voltam és egy török sorozatból a lányt úgy hívják hogy Yaren és álmomban ő voltam azt még tudni kell rólam hogy nagyon szeretem a női ruhákat azokban érzem jól magam családom nem szól érte kivéve a bátyám de ő 3 éve már nagyon bunkó velünk vele nem foglalkozom. Na és egy kocsiban ültünk pár gyerekekkel én voltam hátul a többiekkel ültem középen és még arra emlékszem hogy siettünk mert egy kislányt megvert egy lány én voltam de szerintem nem mertem elmondani és itt ért véget az álom. Ja és reggel megtudtam hogy nővéremèk feszekedtek éjjel és az álmomban a daganatos betegséget el lehetett,kapni de aki elkapta az hányt. Nővérem párja beteg de a szívével van baj nemrég derült ki.2021. máj. 13. 10:14
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi kedves vagy gizi!!
2021. máj. 13. 13:49
3/3 anonim válasza:
Az életed gondolatai és eseményei jelentek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!