Mit jelenthet ez az álom?
Sziasztok!
Ma 2x is álmodtam, ugymond: az egyik az volt, hogy az egyik szobánkban amikor odamentem a sarokba, egy dobozba elkezdtek kukacok kimaszni belőle, de így rendesen, én kiszaladtam, becsuktam az ajtót, és amikor Vissza néztem akkor nyitva volt az ajtó, és láttam hogy jönnek a kukacok, de én elkezdtem őket eltaposni, és amikor eltapostam akkor ilyen oriasiak voltak.
A masikmeg valami felújítás volt nálunk a házban, és meheket láttam, én szóltam apának, aztán később ahogy körbementünk a házon, több felebogar is volt, de ilyen kis csoportokban, viszont halottak voltak, poloska a szobám egyik részén, fehér színű poloska a másik részén. A másik szobában eltűntek a méhek, a konyhában is volt valami csoport ami halott volt de arra nem emlékszem. Szerintetek mit jelenthetett ez a két álom?
Vannak apró gondok az életedben, amikkel nem törődtél, nem tulajdonítottál nekik jelentőséget, de ezek idővel nagyobbra nőnek!
Vizsgáld át mit mulasztottál el megtenni, vagy mivel késel épp.
Köbnnyen kicsúszhat a kontroll a kezedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!