Szerintetek ez az álom mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Kb. fél óra alatt álmodtam ezt az egészet. Leginkább az álom felépítése furcsa számomra. Olyan volt, mintha az "álmodásomnak" különböző szintjei lettek volna, és minden egyes "felébredés" egy újabb rétegre juttatott volna. Tehát volt egy szituáció, amiben én rájöttem, hogy ez az egész csak egy álom, így felébredtem. Viszont valójában nem ébredtem fel, hanem egy teljesen más "álomban" találtam magam, amit egy kis ideig újra a valóságnak hittem, de megint leesett, hogy ez csak egy álom, így újra fel akartam ébredni, de ismét egy újabb álomban találtam magam, ami teljesen valóságosnak hatott, és ez így ment egészen addig, amíg ténylegesen fel nem ébredtem és ki nem keltem az ágyból. Nem tudom, mennyire zavaros, jobban nem tudom leírni ezt az egészet, de remélem azért lehet követni. Mással is volt már ilyen? Van valami jelentőssége?2021. ápr. 29. 23:31
1/3 anonim válasza:
Igen, ez az álom az álomban jelenség, párom egyszer csak hetedjére ébredt fel ténylegesen egy ilyenből. Annyi különbség azért volt, hogy ő a saját szobájával álmodott mindig, de egyszer azt, hogy a nagymamája van ott, aztán "felébredt", aztán a szülei, stb., mindig változtak az emberek a környezetében. Hetedjére ébredt fel ténylegesen a szobában, egyedül. Tesómnak meg nekem is volt ilyen, de nekünk csak egy álmunk volt az álomban. Tesóm pl. úgy döbbent rá, hogy akivel álmában beszélt, az valami olyasmire kérdezett ra, amit tesóm nem is említett neki. Nem rémálom, ártalmatlan teljesen, de azért van benne valami para.
2/3 anonim válasza:
Érdekes, velem szerencsére még sosem volt ilyen, mindenesetre tényleg para.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen párszor. :)) Legutóbb emlékszek vártam egy csomagot, és a tesóm ígérte hogy ide hozza. Délután volt, de néha lepihenek délután. Annyi a lényeg, hogy felkeltem, és itt volt a csomaggal, én pedig ujjongtam, hogy de jó, és rögtön ki is próbáltam, meg minden. Teljesen elhittem, hogy valóság. Aztán felkeltem még egyszer, és még sehol semmi. Durva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!