Mit jelenthet ez az álom?
Szóval igen, tudom hogy elegge fura lesz, neha en is megijedek a tudatalattimtol, de kivancsi lennek ki mit mond ra.
Az almom: parommal setaltam valahol, es egyszercsak jott egy oriasi tornado. De ahogy kozelebb jott meglattuk , hogy elenk szivarvanyszinu. Elkezdtem a telefonommal fotozni, de valamiert ugy, hogy a paromnak a kep jobb oldalan kellett allnia, a szivarvanytornado (igen, igy leirva meg nevetsegesebb) pedig a bal oldalon. Aztan ahogy korbeneztunk meglattuk hogy sok masik nagyobb tornado kozeleg, amik mar feketek, felelmetesek voltak. Elkezdtunk szaladni hogy menedeket keressunk, de mindegyik haz a kozelben amit talaltunk fabol/vekony anyagokbol volt, ami semmi menedeket nem nyujtana. A vegen viszont talaltunk egy kicsi, eros hazat, amiben meghuztuk magunkat, ezutan csorgott az ebreszto es keltem.
Koszonom a megfejteseket 😅
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!