Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent a lépcső az álmomban?

Enkaba kérdése:

Mit jelent a lépcső az álmomban?

Figyelt kérdés

Rendszeresen álmodok lépcsővel.Legtöbbször panelház lépcsője szerepel benne, de volt hogy a régi iskolám lépcsője.

Egy mindig ugyanaz mégpedig az, hogy nem merek felmenni,vagyis felmegyek egy pontig de tovább már nem jutok.Minden egyes alkalommal egy olyan mérhetetlen félelem érzet kerít hatalmába. Kivéve két alkalmat.Az egyik ilyen alkalommal felmentem teljesen a legtetejére amitől még felébredve is egyfajta boldogságérzés uralkodott rajtam, illetve a legutolsó ilyen alkalommal fel nem jutottam de most volt aki segített visszajutni az aljára,aki azt mondta hogy mellettem áll és segít mindenben.(Férfi volt az illető)

2021. ápr. 29. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
21%
Van egy fizikai korod és van egy szellemi érettséged. A szellemi érettséged nem az idő múlása hozza, hanem a felfele megtett lépcsőfokok, a félelmeiden való túllépés, felülemelkedés. E szerint értelmezd.
2021. ápr. 29. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Egyszer én is álmodtam lépcsõvel(lakásban),hogy felmentem és nem tudtam lemenni,mert egy korlát került elébem.Azt hallottam,hogy a férjem lent beszélget a testvérével.Egy belsõ hang megszólalt bennem,hogy menjek el és sohase jöjjek ide vissza(álmomban)ut0ßna felébredtem.Ha akkor ezt a belsõ hangot komolyan veszem, nagyon jól tettem volna, ha elmentem volna ebbõl az országból.
2021. ápr. 29. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a valóságba volt ilyen mikor kilátóba kellett felmennem de mindig megálltam egy pontba mert nem mertem tovább menni. Vagy tériszonyos vagy és ezért álmodod ezt vagy egy célt akarsz elérni csak félsz tőle
2021. máj. 4. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!