Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent a lépcsőn való...

Mit jelent a lépcsőn való nehéz feljutás álmomban?

Figyelt kérdés
Mostanában többször álmodtam azt hogy elindulnék felfelé a lépcsőn de nagyon csúszik a lábam. Hatalmába kerít ilyenkor a pánik és nem tudok tovább menni csak kapaszkodom erősen de nem bírom felhúzni magam. Egy idő után mindig segít valaki feljutni és úgy már nem is olyan nehéz. Jelenthet ez valamit?

2018. máj. 20. 20:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Közelgő csípőficamot
2018. máj. 20. 20:16
 2/13 anonim válasza:
22%
Semmit, de lehet, hogy valamit!
2018. máj. 20. 20:42
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
Ha csúszik a lábad akkor próbálj más időpontban járkálni a lépcsőn, mikor a szomszédnéni nem töröl fel a folyosón. Ha nem tudod felhúzni magadat akkor valószínűleg érdemes elkezdened valamilyen edzésformát hogy erősödjön a hátad és a vállaid.
2018. máj. 20. 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
13%
Álmodban is kövér vagy?
2018. máj. 20. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:
25%

Szia! Negyvenhetes szintű álomfejtő vagyok.

Egyértelműen azt jelenti, hogy álmodban kövér vagy. Az elkövetkező egy évben fontos, hogy rendszeresen sportolj álmodban, valamint a kalóriát is érdemes lenne visszavenni mondjuk az alapanyagcseréd - 500 kalóriára.

Egyedül így akadályozhatod meg az elhízással kapcsolatos álombéli szövődményeket!

2018. máj. 20. 21:34
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Nekem volt hasonló álmom kb egy hónapja. Én arra jutottam ,azt jelentheti hogy túl akarok lenni valamin ,előrébb jutni (az életben, magánéletben stb.), vagy lezárni magamban valamit de sajnos nem nagyon megy. Nem tudom neked vannak e ilyen problémáid , de remélem segítettem :)
2018. máj. 20. 21:35
 7/13 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm azt hiszem nálam is ilyesmi lehet a helyzet. :)

A többi válaszoló meg vonszolja magát más kategóriákba ha nem tud normálisan válaszolni és megnyugtatás képpen nem vagyok kövér :)

2018. máj. 20. 21:45
 8/13 anonim ***** válasza:
40%

Vigyázz ez már más kategória. Ezek nagyon komoly mély gyökeres problémákat jelentenek amiket nem mersz felszínre hozni. Ez egy séma!

Amikor nehezen jutsz el valahova, futsz, jársz álmodban és nem tudsz egyszerűen menni, mintha lebénulnál csak furcsább!

Van olyanis mikor szabadesés érzése fog el, vagy zuhansz valahonnan, az is ugyanaz a probléma.

Rendezd el gondjaidat, vagy beszélj másokkal, vagy akik előtt esetleg titkolózol, nem mondasz nekik el valamit ami bánt vagy fontos! Ilyenek lehetnek. Peace!

2018. máj. 20. 22:10
 9/13 anonim ***** válasza:
A legtöbb válaszolónak meg csak gratulálok.
2018. máj. 20. 22:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Jelenthet még:

- Bezárkózol egy közelgő problémától

- Valami nagyon bánt

- Bánt hogy valakinek hazudtál, nem mondtál el valamit

- Változást ami komoly döntést igényel, elhatározást

Igazából sok a lehetőség, több infó kéne. Bye;)

2018. máj. 20. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!