Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent a lépcső az álmomban?

Mit jelent a lépcső az álmomban?

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteget álmodom, hogy ott egy nagy lépcscő előttem és nem merek rajta felmenni. Ez a lépcső volt már stadion lépcseje, amin nem mertem felmenni, de volt már fényűző házban, enyhén íves csillivilli lépcső is. Nemtudom, ez befolyásol e valamit, azért írtam le. Tehát a kérdés, ezek mit jelentenek? Válaszokat köszönöm

2017. dec. 23. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Van felemelkedési lehetőséged, ami jobbítana az életeden. Ez tanulással jár. (ranglétra szellemi szinten) De te nem mersz belevágni.
2017. dec. 23. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Azt,hogy elromlott a lift...
2017. dec. 23. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Azt, hogy nem mersz a biztos talajtól eltávolodni, kockázatot vállalni és hogy a jelenlegi helyzet már nem kínál felemelkedési lehetőséget és azért, mert nem vállalsz kockázatot, megrekedt a fejlődésed.
2017. dec. 23. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Állítólag elmúlást, halált. Nekem ezt mondták.
2017. dec. 23. 22:23
 5/6 A kérdező kommentje:

18;38

Metális fejlődés? Vagy mégis milyen?

2017. dec. 24. 10:18
 6/6 Bánki Tomi ***** válasza:

Szia!

Szerintem sokkal több minden történt az álmodban. Csak a lépcső volt a közös az álmaidban. Sok értelmetlennek tűnő álomrészletnek is nagy jelentősége van. Jó lenne, ha leírnád az álmaidat, vagy legalább egyet, részletesen. Az ilyen álmok általában az életedre vonatkoznak. Te már biztos tudod, hogy mitől félsz az életedben, valami van amit sorozatosan nem mersz megtenni, nem is tudod, hogy miért nem mered megtenni.

2017. dec. 25. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!