Alvásparalízist lehet valahogy előidézni?
Figyelt kérdés
Még sose volt, pedig sokszor tudatosan álmodom, és azt hallottam, hogy olyankor megnő az esélye, de nekem mégse volt. Annyira át szeretném élni, megöl a kíváncsiáság. Hogy csináljam?
Mondjuk ma éjjel jó lenne. :)
2021. márc. 9. 15:33
31/39 anonim válasza:
Erdekes hogy sokan a haton alvast irjak, nekem ugy sosem volt még, csakis oldalfekvesben, pedig volt mar egy parszor. :D Semmilyen plusz korulmeny nem volt, ami elovalthatta volna egyebkent, mint amiket pl irtak elottem. Es nem egy jo elmeny, nem olyan mint a tudatos almodas, ezt nem lehet ugy “eloidezni”, hogy na most akkor hangokat hallok, meg nyomas erzest. :D
32/39 anonim válasza:
Azért köcsögnek sem kell lenni. Oké, van ilyen kérdésből 1000+, de ha érdemi választ nem tudsz adni, akkor max annyit mondj, hogy "édes szívem, ebből a kérdésből 1000+ van az oldalon, nagyon sok friss is van köztük, használd az oldal funkcióit egészséggel, és keresd őket vissza!"
Tehát hogy et ennyi lenne, nem kell itt fröcsögni szegény kérdezőre xd
4-es és 14-es válaszoló voltam. 🤞
33/39 anonim válasza:
Ne akard átélni, borzalmas érzés
34/39 anonim válasza:
Nekem akkor szokott lenni, ha úgy alszom el, hogy stresszes vagyok, vagy negatív gondolataim vannak. És persze maga az élmény se sokkal jobb, nagyon para tud lenni.
35/39 A kérdező kommentje:
33 a kíváncsiság ugye erősebb.
34 nekem csak rémálom szokott úgy lenni.
2021. márc. 9. 22:14
37/39 anonim válasza:
33-as csak akkor borzalmas erzes ha a tudatalattira hagyod
38/39 anonim válasza:
Én éjjel nem merném kipróbálni nagyon max napközbe. De remélem tudod hogy elég félelmetes dolog ez. Inkább napközbe próbáld ki
39/39 A kérdező kommentje:
Hát eddig nem sikerült egyébként. Na hajlik rá a szervezetem úgy tűnik.
2021. ápr. 12. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!