Alvásparalízist lehet valahogy előidézni?
Figyelt kérdés
Még sose volt, pedig sokszor tudatosan álmodom, és azt hallottam, hogy olyankor megnő az esélye, de nekem mégse volt. Annyira át szeretném élni, megöl a kíváncsiáság. Hogy csináljam?
Mondjuk ma éjjel jó lenne. :)
2021. márc. 9. 15:33
21/39 anonim válasza:
19.:Hát nem.De azért elnézést kérek,mert tévedhetek is.
22/39 A kérdező kommentje:
#20 ja értem, gondolom úgy is idegesítő most a kérdésem, már magában azzal, hogy 200 ilyen van. Bár azt is megkérdezték már 300 szor, hogy milyen színű a tükör. Azért írtam ki külön, mert ha valaki privátban válaszol, vagy nem tudom, jobb érzés valamiért, hogy saját kérdés. Na mindegy, elolvasom akkor a többi ilyen kérdést. És kipróbálom azokat, és megírom mi lett. Bár gondolom senkit nem fog érdekelni.😅
2021. márc. 9. 17:01
23/39 A kérdező kommentje:
21. Kár. Pedig halál komolyan nem én voltam. Az én bűnöm csak annyi, hogy kiírtam én is azt, amit mások.
2021. márc. 9. 17:03
24/39 anonim válasza:
22.:A legtöbbet nem fogja érdekelni,de azért akadhat olyan akit igen.
25/39 anonim válasza:
22. Akinek nem inge, ne vegye magára...
26/39 A kérdező kommentje:
Na jó, megyek olvasni a többi kérdést. Bocsánat attól, akit felidegesítettem.
2021. márc. 9. 17:08
27/39 anonim válasza:
23.:Úgylátszik csak azt veszed észre amit észre is szeretnél venni.Arra hogy hát nem,arra válaszoltál,de azt már nem olvashatta el a szemed,hogy elnézést is kértem.
28/39 anonim válasza:
26.:Menjél csak,szevasz!Engem pl. csak olyan tud felidegesíteni,akit komolyan is veszek.
29/39 A kérdező kommentje:
Igazad van, sajnálom. Beindult bennem az a védekezési funkció. Bocsi.
2021. márc. 9. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!