Alvásparalízist lehet valahogy előidézni?
Figyelt kérdés
Még sose volt, pedig sokszor tudatosan álmodom, és azt hallottam, hogy olyankor megnő az esélye, de nekem mégse volt. Annyira át szeretném élni, megöl a kíváncsiáság. Hogy csináljam?
Mondjuk ma éjjel jó lenne. :)
2021. márc. 9. 15:33
1/39 anonim válasza:
Fekudj háton es amikor azt erzed hogy el akarsz fordulni oldalra akkor ne fordulj el hanem maradj ugy
2/39 anonim válasza:
Már megint?Pár napja is megkérdezted.Mi van,akkor nem voltak elég világosak a válaszok,hogy újra feltetted?
3/39 A kérdező kommentje:
Mit kérdeztem pár napja? Tudom, hogy van már ilyen kérdés, csak nekem is ki kellett írnom, én még nem kérdeztem. 😅
#1 de azt nem én irányítom, hogy álmomban hogy fordulok, de megpróbálok háton maradni, ha ettől tényleg lesz.
2021. márc. 9. 16:14
4/39 anonim válasza:
Jajj annyi ilyen kérdés van, olvasgass köztük.
Nekem viszont olyankor szokott csak lenni, amikor nagyon fáradt vagyok, pár napja összevissza alszok és nagyon keveset, és délután napfényben lefekszem a hátamra és bealszok. Csak ilyenkor szokott kb, az ritka, hogy normális alvási rutin mellett este legyen.
5/39 anonim válasza:
3.:Ez alap hogy ezt írod,más is ezt írja,ez természetes.Majd hülye lennél be is vallani hogy te vagy az.
6/39 A kérdező kommentje:
Jó hát úgyse fogod elhinni, szóval mindegy. De kb semmi értelme nem lenne kiírni ugyan azt a kérdést, amikor ott a kiemelés gomb.
2021. márc. 9. 16:32
7/39 anonim válasza:
6.:Kivéve ha már volt kiemelve.
8/39 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet egy kérdést többször kiemelni?
2021. márc. 9. 16:35
9/39 anonim válasza:
6.:És ne próbáld bizonygatni,meg megmagyarázni,mert csak mellébeszélés és időhúzás az egész.
10/39 anonim válasza:
8.:Mert én is tettem ki egy kérdést,amire csak egy válasz jött,és kiemeltem,de sajnos így se írt rá senki,így megint kiakartam emelni,de azt írta ki,hogy 1 hétnek kell eltelnie,hogy újra kilehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!