Exemmel álmodtam mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap éjjel exemmel álmodtam, pontosan azt, hogy fekszünk és beszélgetünk.
Ez mit jelenthet?
2021. febr. 19. 08:10
1/7 anonim válasza:
Semmit nem jelent
Max annyit hogy beszélgetnél vele😂
2/7 A kérdező kommentje:
Az esku jo lenne amugy csakhat utal mint a gyász 😃
2021. febr. 19. 08:23
3/7 kerjoz válasza:
kérdések! ..miota ex ? hogyan váltatok el ? - ebbol kifolyolag milyen a kapcsolat, és h mit érzel valojában még?
4/7 A kérdező kommentje:
5 hónapja ex, haraggal, de utána beszéltünk és kibekultunk ez volt 3 hónapja. Nagyon szeretem...
2021. febr. 19. 21:01
5/7 kerjoz válasza:
ez normális h vele álmodol, az ido fog rajta segiteni, ...el kell fogadnod h vége és tovább lépni, ...biztos lesznek még sok ilyen álmod stb. ,... nekem is voltak ilyen álmaim sot! :D még komolyabbak is
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget! Az ido valoban segit! Szep napot!
2021. febr. 20. 10:01
7/7 anonim válasza:
ÁLMOSKÖNYV TENYÉRJÓSLÁSOK KÖNYVE
mek.oszk.hu › ...
Tehát a legrosszabb álom sem jelenthet egyebet, mint azt, hogy még nem léptük ... világháborút, és annak végét pontosan jövendölte. ... írja sárgult könyvében, hogy az éjjeli látásokat, jelenéseket és álmokat a régi álmoskönyveikből ... Útonjáró, ha öregasszonyt lát földdel csókolózni, és ahhoz beszélgetni, forduljon vissza.
Krúdy Gyula álmoskönyv a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!