Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent szexuális erőszakka...

Mit jelent szexuális erőszakkal álmodni?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy fekszem valakivel az ágyban aki kiderül, hogy a bátyám és megpróbál hátulról átkarolni és hozzám nyomja magát. Én elhúzódok és ő idegesen ellök és elkezdi kielégíteni magát. A félelemtől és az undortól keltem fel.

Ha bármilyen részletre vagy egyéb kérdésre szeretnétek válszt akkor privátban fogok válaszolni mert elég kellemetlen még most is rá gondolni és nem szívesen részletezem itt.

2021. febr. 18. 13:33
 1/3 anonim válasza:
100%
Sok dolog miatt lehet, akár gyógyszerek hatása is megtudja bolondítani az álmokat, ha tippelnem kellene, azt mondanám hogy nem érzed magad biztonságban az életben, lehet viszont traumától, stressztől, szorongástól is.. remélem segített ez valamennyire
2021. febr. 18. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt sajnos nem tudom, hogy mit jelent, hogy stressz, vagy akármi, de én is szoktam szexuális erőszakkal álmodni. Az is lehet, hogy tök normális, hogy mindenkinek van ilyen. Nem tudom, nekem szokott lenni.
2021. febr. 18. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne törődj vele!

Nincs semmi konkrét jelentése

Hülye álmok már velem is előfordult hasonló többször is elég gáznak tartottam énis bár ha utána olvasol nem vagy vele egyedül de nem érdemes vele foglalkozni hiszen valóban semmit nem jelent

2021. febr. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!