Trump erőszakkal akarja bevenni a Capitoliumot? Kezdenek megvadulni a szélsőséges tüntetői már összecsaptak a rendőrökkel. Ezért szervezte a tűntetést?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 20:29
1/11 anonim válasza:
Remélem a TV élőben közvevíti a fesztivált. Tartogattam popcornt most jól jön
2/11 anonim válasza:
Nyilván... Orbán is ezt csinálta 2006-ban. Aztán csodálkozott, hogy a rendőrök lepofozták őket! :D
3/11 anonim válasza:
Közel 70millió ember tudja, hogy elcsalták a választást és a rendszer ami ilyesmit orvosolni lenne hivatott korrupt. Nem tudom elképzelni, hogy ekkora tömeg számára elfogadhatóvá lehet tenni egy ilyen dolgot és beletörődnek. Valahogy nem tudom elképzelni az amcsikat hazakullogni mint ahogy azt mi magyarok tettük 2018-ban.
4/11 anonim válasza:
Már felmásztak a Capitolium falára is...gumilövedéket a csőcseléknek! :)
5/11 anonim válasza:
Nem kell izgulni ... nezd a hireket es mosolyogj :) Chips, popcorn ... jobb otletem nincs.
6/11 anonim válasza:
Nem kell félteni az amcsi rendőröket, őt nem olyan teszetoszák, mint a mieink.
10/11 anonim válasza:
Pont olyan szánalmasak, mint akik 2006-ban összeszarták a Kossuth teret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!