Ez az álom bajt jelenthet, vagy csak az érzéseim szórakoznak velem?
Tegnap este a halott nagypapámmal álmodtam. Már 3 éve elment, a háza pedig eladásra került. Az álmom lényege az volt, hogy a régi házába kerültem, a papám akkori kutyája is ott volt (már a kutya sem él.)
Az ajtó zárva volt, bekopogtam, a nagypapám pedig kijött. Nagyon meglepődőtt, elkezdett sírni, majd én is sírtam, mondta mennyire szeret, hogy mennyire hiányzok neki és örül annak, hogy végre újra láthat.
Az álmom azzal ért véget, hogy édesanyám is megjelent sírva. Mind a ketten csak sírtak, majd engem átöleltek, nem akartak elengedni. Amikor felkeltem kirázott a hideg.. megpróbáltam kizárni, de csak ezen kattogok egész nap. Az álom végen a legfurcsább az volt, hogy láttam kívülről saját magamat is.
Amikor làttad magadat,az pont úgy nézett ki mint a mostani önmagad, vagy csak tudtad, hogy te vagy az?
Persze, gondolhatod azt, hogy hátha azt jelenti, hogy te is meg fogsz halni, -szerintem mindenkinek ez ugrana be-, de szerintem nem kell megijedni, sok mindent jelenthet, és ugyanakkor lehet nincs is semmi jelentősége, csak megjelent benned lapangva a halál gondolata, és a tudatalattid lefordította.
#2- tudtam, hogy én vagyok az, csak a hajam színe volt a régi.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Ment a zöld kezecske. :)
Hű(kutya) akarsz lenni a papád régi emlékéhez, családjához(házába kerültem).
De nem vagy rá méltó(az ajtó zárva volt), ezért próbálsz bűnbánó lenni(bekopogtam). Majd békét kötöttek veled(a nagypapám pedig kijött). Nagyon meglepődtek rajtad, örültek is nagyon(elkezdett sírni), ahogy te is, mondták mennyire szeretnek, hogy mennyire hiányoztál nekik és örülnek annak, hogy végre újra velük vagy(láthat).
Édesanyád is boldog(sírva), papád családjával együtt(mind a ketten csak sírtak), helyeslik a döntésedet(majd engem átöleltek), ragaszkodnak hozzád(nem akartak elengedni). Ezt azért nem gondoltad komolyan(amikor felkeltem kirázott a hideg). Elgondolkodtál magadon(láttam kívülről saját magamat). Kezdődik újra a régi nóta(hajam színe a régi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!