Mit jelenthet ez az álom?
olyan rosszat almodtam
egy elhagyatott varosban voltam ilyen western szeru volt tudjatok a pusztaba(vagy sivatag nemtom) es egyedul voltam vagyis azt hittem de volt ott valami es amikor setaltam lattam hogy messze elottem leszall a kod es kozeledik ezrrt elkezdtem vissza setalni de oldalra lehuzodtam szoval at setaltam a hazaknal levo verandan vagy nemtom min es beszakadt aladtam es lezuhantam valami banya szerusegbe ahol megtalaltam a regi plusseim meg par kepet idegenekrol es valami meg futott felem de nem lattam csak hallottam mivel eleg sotet volt
es lattam egy letrat szoval felmasztam es kitudtam szabadulni viszont amikor elertem a varos vegebe egy csomo kocsit lattam ilyen fura minta alapjan lerakva mintha ufok raktak volna le
Az álmodban az ismeretlen helyen kóválygás nem ritka, eléggé gyakori az emberek álmaiban. Utána olvastam egy kicsit, amúgy azt jelenti hogy valamiben nem vagy biztos nem érzed magad biztonságban az adott helyzetben. Itt inkább a kétségbeesés és a magabiztosság hiányára figyelmezhetett az álom. A kocsi ufós ilyen mitikus szerűségek az meg, probál saját személyiségedre figyelmeztetni, nem tudom hogy nézhettek vagy milyen lehettek az álmodban az autók formája, de azok ezek a tárgyak hasonlíthatnak rád, személyiségileg.
#1. válaszoló
Inkább ne írj semmit mert ennek így semmi értelme. Majd remélem neked is lesz egy létfontosságú kérdésed és nem kapsz semmi választ rá.
Nincs társasági élet körülötted(elhagyatott városban) csak a szabad ég alatt(western szerű, pusztába), ezért magányosnak érzed magad(egyedül voltam). Vagyis lenne lehetőség a társalgásra(de volt ott valami), de ahogy nyugodtan(sétáltam) végig gondolod(láttam) a dolgot. Elbizonytalanodsz(leszáll a köd), hogy mi lesz(messze előttem), ha rámenősnek talál(közeledik). Ezért inkább mégsem kezdeményezel(elkezdtem vissza sétálni). Csak mellékesen(oldalra lehúzódtam) lazán(sétáltam) leülsz egy padra, ahol észrevehetnek(házaknál lévő verandán). De ez lélekölő(beszakadt alattam lezuhantam), nagyon rossz(bánya). Mert kényelmetlen(megtaláltam a régi plüsseim) meg faképnél hagynak(pár képet idegenekről). [Szerintem a maszk miatt] Szeretnéd(hallottam), ha valaki rajongana érted(futott felem), de ez bizonytalan(sötét volt), nem hiszel benne(láttam).
Gondoltad(láttam) abba hagyod ezt az egészet(létrát), csinálsz valami hasznosat(felmásztam), hagyod a francba az embereket(elértem a város végébe). Mert tudod(láttam) jó képességűnek(kocsi) tartanak sokan(csomó), de furán(minta alapján) kezelnek, mintha nem ember volnál(ufók).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!