Mégis mit jelenthet ez az álom?
Egy hatalmas fehér háznak a kertjében voltam, egy piros kocsira támaszkodtam. Erre jött egy fehér kocsi, aki neki akart menni a piros kocsinak. Nézeteltérés volt köztünk, és odáig fajult, hogy menekülnöm kellett. Én és még 3 ember futottunk, az utcán volt egy szürke kétszemélyes sportautó. Négyen betömörültünk oda (nem tudom kik lehettek az a 3 ember). (2 férfi volt, egy nő, és én (aki szintén nő) A két férfi ült a két ülésen mi meg a nővel az ülés mögött. Mondtuk a férfinek, hogy taposson rá a gázra. Erre megindultunk a kocsival. Azok, akik üldöztek, már futottak utánunk, majdnem elkaptak, de szerencsére a sofőr a kereszteződésnél nem jobbra, hanem egyenesen indult. Majd jöttek utánunk az üldözők is kocsival. Üldöztek, mi leráztuk őket. Aztán az üldözők megálltak és szétverték a saját kocsijukat, hogy majd ránk tudják fogni, hogy mi okoztunk kárt a kocsijukban.
Utána felkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!