Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az "álom" ?...

UshariScar kérdése:

Mit jelenthet az "álom" ? UI:Tudom hogy sokan azt mondjátok hogy semmit sem jelent, de azért hátvan van valami jelentése.

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki 2018-ban elutasított. Azóta nem is gondoltam rá. Mindig minden mással eltereltem róla a gondolatomat de most hírtelen róla álmodta. Az álomban meztelenűl volt és ami még viccesebb hogy a nagy szüleimnél volt és én is ott voltam...
2021. jan. 25. 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kb annyi, hogy bár próbálod elterelni róla a gondolataidat, de valójában nem vagy túl rajta (vagy csak magát a tényen, hogy visszautasítottak).
2021. jan. 25. 13:41
 2/11 anonim válasza:
36%

Nem tudom, de én megkérdezném a nagyszüleidet, hogy járt-e náluk mostanában a csaj meztelenül, amikor te is ott voltál. Lehet egy szekrényben bújt el, mert igaziból leszbi és a mamáddal kavart, miközben papád nézi őket.

Csak egy tipp.

2021. jan. 25. 14:01
 3/11 A kérdező kommentje:

1.-ső köszi a válasz. Lehet hogy ez lehet a gond. De most hogy újra rá gondoltam olyan fura érzést érzek belülről. Nem tudom mi lehet az de valamikor jó valamikor pedig rossz.

2. Jó majd megkérdezem a nagyszüleimet mert ez engem is érdekelne :)

2021. jan. 25. 14:23
 4/11 anonim ***** válasza:
még kötődsz hozzá
2021. jan. 25. 18:38
 5/11 A kérdező kommentje:
4.-ik és az jó vagy rossz ?
2021. jan. 26. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
47%

azt miért nekem kéne tudnom? te érzed, nem én.

Szerintem rossz, mert el kéne engedned majdnem 3 éve volt.

De lehet jó, hisz lehet gondolt rád és azért álmodtál róla.

de ez az emlék mivel nem hagy nyugodni szerintem még egyszer meg kéne próbálnod.

Ha igent mond fsza, ha nemet engedd el végre.

Anagyszüleidnek is köze lehet hozzá pl arra fele lekott/lakik, vagy az érzelmi töltés, szeretet.

pl szereted csak távol van és nem tudtok találkozni...

ahogy most a nagyszülökkel, a korlátozás és a járvány okozta kockázat miatt.

Nem találkozhatsz a csajjal mert távol van. érzelmileg és/vagy fizikailag

2021. jan. 26. 22:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Értem, de ez olyan furcsa. Eddig nem gondoltam rá most meg megint.
2021. jan. 26. 22:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Lehet nem is avval van a gond hanem ahogy elutasított. Hanem ahogy elutasított.
2021. jan. 26. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
igen, bármelyik ahogy helyett is akartál hogy-ot írni. mindegyik tud ilyet okozni. de szerintem nem az elutasítás, hanem a vágy vágytál valamire amit nem kaptál meg nem lehetett a tiéd
2021. jan. 26. 23:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Rendben van. Köszönöm mégegyszer. Akkor megpróbálok vele beszélni.
2021. jan. 27. 09:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!