Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent a baleset mint...

Mit jelent a baleset mint visszaterő álom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 17F vagyok, és volt mostanság 3 nagyon hasonló álmom. Leirom őket egyenként, aztán összefoglalom a közös vonásokat.

1.

Egy bkv busszal utaztam a reptérre éjszaka, a kihalt utcán, a legelső ülésen ültem így láttam az utat. Egy ember kilépett a busz elé. A busz nagyon lassan fékezett, átment az emberen. A busz percekig egy helyben állt, aztán lassan hátratolatott, és ugye láttam a férfi testét. Aztán észrevettem hogy az út szélén rengetegen állnak, és olyan elégedetten nézték az eseményeket fapofával, semmi ilyestség.

2.

Egy helyszínelő voltam (tudjátok mint az amcsi sorozatokban) és csapatunk egy vonatbaleset helyszínén volt. (Magyar máv-mozdony volt benne). Ugye hajnalban a full sötét erdőben elütött valakit, látszott is a vérfolt a mozdony elején, azonban a férfi teste nyomtalanul eltűnt, és nem került elő. Ezután hazamentünk, de valamiért kívülről láttam a mozdonyt ahogyan továbbindul, és a 2 mozdonyvezető beszélgetett hogy “-megint egy unalmas hétkötnap, ismét egy barom...stb)

3.

Metróval utaztam és egyszer megállt az alagút közepén. Nem mozdult ezért kiszálltam. Aztán láttam hogy valami nagy “robotkar” forog a metrókocsi körül, ami felmelegszik és meggyullad. (Mármint a metrókocsi) És hirtelen feleszméltem: “baszki a többi utas ott van bent”

De amint odanéztem teljesen üres volt a metró kocsi, és nem értettem hová tűntek az utasok.

Szóval így összefoglalva mindegyik álomban tömegközlekedési eszköz szerepel, ami valamilyen balesetet szenved, jellemzően meghal valaki aki furcsa módon eltűnik, és én egyik esetben sem tudok beavatkozni.

Köszönöm a válaszokat előre is.

2021. jan. 24. 22:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán a tehetetlenséged az ami zavar. Egyiknél sem tudsz közbeavatkozotni. Esetleg félsz hogy veled is történik valami, de nem vesznek róla tudomást.
2021. jan. 25. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!