Milyen gyakran szoktatok kínzásról álmodni?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, mert én majdnem minden éjjel ilyet álmodok évek óta, és kezdek elgondolkodni, hogy ez mennyire normális.2021. jan. 16. 20:35
A kérdező szavazást indított:
Még sose álmodtam
Nagyon ritkán/több évente egyszer
Egy évben pászor/néha
Havonta/gyakrabban előfordul
Hetente vagy párhetente/elég gyakran
Kb majdnem mindig
33 szavazat
1/3 anonim válasza:
Ritkán. Egyszer éreztem, hogy megforgatták bennem a kést, de néhány másodpercnél nem tartott tovább. Olyan nem volt, hogy évekig darabolnak...
2/3 Károly farkasok válasza:
Egyszer voltunk egy baptista gyülekezetben ahol volt egy lány aki hasonlókon ment keresztül mint te. Én akkor azt tanácsoltam neki hogy ne hagyja magát hanem küzdjön mintha csak egy film lenne... Állítólag napokig várt rám a parkban ahol megismerkedettunk, télen... Neki bejött! Szerintem te is megprobalhatod és meglátod mi lesz, de idővel rájössz mi megy... Annyit mondok az álmok nagyon is összefüggnek a való élettel...
3/3 anonim válasza:
Mármint hogy engem kínoznak vagy én kínzok meg valakit?Álmodni még nem álmodtam,de elképzelni már sokszor elképzeltem,hogy miket csinálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!