Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az állom?

Mit jelenthet ez az állom?

Figyelt kérdés

Na tegnap este volt egy nagyon fura álmom, amit nem tudtam, hogy hova tegyek. A történet valahogy úgy van, hogy bejelentem a szüleimnek, hogy terhes vagyok, de nem tudom ki az apja a gyereknek, mert nem feküdtem le senkivel. A szüleim robbannak és anya elkezd egy késsel fenyegetőzni, hogy menjek abortusz, de én nem akarok menni. Kifutók a lakásból és az útra futók, viszek egy plüs macit és egy számítógép egeret (???), de anya még mindig kerget. Beérek egy erdőbe és látom, hogy már nem követ. És ekkor elfolyik a magzatvizem.

Nagyon megviselt ez az állom és nem tudom sehova sem rakni, mert anyukámmal jó a kapcsolatunk. 16/L

2021. jan. 16. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
semmit se jelent
2021. jan. 16. 12:15
 2/2 anonim ***** válasza:
47%
Ha bejelentenéd a szüleidnek, hogy változást szeretnél(terhes vagyok) az életedben. Akkor a szüleid kiakadnának(robbannak) és anyád agresszívan(késsel) le akarna állítani(abortusz). De ha nem engednél(nem akarok menni) és azt mondanád inkább otthagyod őket(kifutok a lakásból.. útra) nem foglalkozva, átlépve azon(számítógép egeret), hogy nem foglalkoznak tovább veled, nem lesz kényelmed(plüss macit). Anyád még akkor sem hagyna békén(még mindig kerget). Tudat alatt(beérek egy erdőbe) nagyon érik benned(elfolyik a magzatvizem), hogy változtatsz, csak a lehetőségre vársz.
2021. jan. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!