Ökölvívó kérdése:
Mit jelenthet ez az állom?
Figyelt kérdés
A volt párom volt benne akivel 3,5évig jártam de kb 1,5éve szakítottunk. Ő valami rosszat csinált és én elvette azt ami nem lehet volna nála,hogy ne kerüljön bajba valami elektronikai apró cuccok voltak ( mindig olyanokkal foglalatoskodót anno. és miután elvettem tőle bementem egy iskolai Wc-be ahol volt egy egy wc a folyóson és ott pisiltem utána szólt egy lány,hogy az utolsó wc jó bementem és akkor egy felmosóvödörbe pisiltem. Elnézést,hogy ilyent ki írok, csak elég sokszor álmodok hasonlót és izgat,hogy mit jelenthet. Csak normális válaszokat várok.2013. febr. 21. 12:20
1/2 poet1 válasza:
Sztem ez összevissza dolog, nem hinném h jelent vmit. Max azt,hogy a megfelelő helyen végezd a szükséged, és vigyázz a dolgaidra, meg a tásadalmi környezetedre
2/2 anonim válasza:
Hay
Az álom nagyon bonyolult dolog. Két nagyon fontos feladatot lát el, egyik a szervezet alvóállapotban tartása a másik a vágykielégülés teljesítése. Mivel a valós gondolatok nem nyilvánulhatnak meg az álomban, helyette egy cenzúrázott anyagot kapsz álomkép gyanánt, amely a tudatalatti gondolatok elferdítése többnyire az elmúlt 4-5 nap eseményei és gondolatai, Továbbá a személyiségfejlődésed során beléd rögződött tudatalatti tényezők jelentősen tovább torzíthatják. Az álom amit látsz mikor alszol soha nem jelent semmit magában, minden álom személyiségfüggő. Ha érdekel az álom téma olvasd el „Sigmund Freud - Bevezetés a pszichoanalízisbe” című művét fele könyv az álomról és azok működéséről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!