Egy álom ami azóta sem hagy nyugodni?
Kérlek írjátok meg mit gondoltok az álmomról. Azt álmodtam, hogy babát várok, hatalmas pocakom volt. Otthon feküdtünk, amikor elfolyt a magzatvíz, ami csupa vér volt, nagyon megijedtem,hogy baj lesz. Bementünk a kórházba, befeküdtem, mert mondták, hogy ma fog megszületni a kisbabám. A kórházban feküdtem, iszonyatosan fájt a hasam, de nem született meg, még másnap sem a kisbabám, pedig éreztem, hogy most már ki fog bújni. Egy hang mondta, hogy akkor fog megszületni, ha egy régi jó barátommal újra tartani fogom a kapcsolatot, de ő nem egyezett bele, ezért csak szenvedtem tovább de a baba nem született meg. Megjelent egy majom is az álmomban, csak úgy felbukkant a végén, felettem miközben vajúdtam és csak nézett rám. Amikor felébredtem nagyon megviselt ez az álom, és azóta is hatással van rám.
Ezzel a régi (fiú) baráttal egyébként már nem tartjuk a kapcsolatot, mert ő már nem akart energiát fektetni bele. Talán még fontos lehet, hogy régóta vágyom arra, hogy édesanya lehessek.
Válaszod olyan formában írd meg, amilyet ellenkező esetben Te is elvárnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!