Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az érdekes álom mit jelenth...

Ez az érdekes álom mit jelenthet? Nem hagy nyugodni.

Figyelt kérdés

Félálomban voltam hajnalban, így elég jól emlékszem rá.

Horror filmet akartam nézni, de hirtelen belekerültem a filmbe. Egy metrón utaztam teli emberekkel én egy szőke göndör hajú lány mellett álltam, akit úgy éreztem hogy ismerek még beszélgettünk is, de én bolondnak néztem.

Két másik férfi is állt a metrón, az egyik odajött és kitörte a szőke lány nyakát. Pont kinyílt a metró ajtó és átszaladtam a másik irányba tartó metróra, de jött ez a pasas is és ott engem is ugyanígy elkapott... Összeestem és pár másodperc múlva egy napos helyen ültem a földön kint a természetben bokrok között idősen és jött felém egy fiatal fekete hajú nő. Utána egyből felébredtem.

Ennek szerintetek milyen jelentése van?

2016. nov. 24. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:

nem egy álom hanem kettő.

konfiktusod van magaddal.

azt jelenti.

2016. nov. 24. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Úgy elemzem az álmot, mintha a sajátom lenne, így nem biztos, hogy rád nézve érvényes...

HA én ilyet álmodnék, akkor azt gondolnám, hogy van az életemben egy olyan dilemma, ami foglalkoztat. Ha az egyik irányba megyek, az se jó, ha a másik irányba, az se, mert valaki úgyis kettétöri a próbálkozásomat, bármit teszek is.

Viszont az álom folytatása alapján azt gondolnám, hogy az egésznek igazából nincs akkora jelentősége, mint amekkorát tulajdonítok neki, egyszerűen csak meg kéne várni a végkifejletet.

2016. dec. 5. 17:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hasznos volt! :)

2016. dec. 5. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!