Miért álmodtam ezt, és miért nem hagy nyugodni ez az álom egész nap?
Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok, vagy legalábbis nagyon tetszik. Ezzel a sráccal meg egy másikkal néha eljárunk túrázni.
Az álmomban épp mentünk egy ösvényen, egy szakadék mellett. Nemrég esett az eső, ezért csúszott az út. Én mentem középen, a srác, aki tetszik a szakadék mellett, a másik pedig a jobbomon. A bal oldali srác megcsúszott, próbált visszakapaszkodni, de nem tudott, nyújtottam a kezemet, a másik srác meg húzott engem, de a kezem nagyon csúszott, és a srác leesett a szakadékba, kb 5 métert zuhant. Kiáltottam a másik srácnak, hogy szerezzen segítséget, és hívja a mentőket, én meg, mivel volt egy ösvény ami a szakadék mélyére vezet, lementem. Meghallgattam a pulzusát, megnéztem a légzését. Gyengén lélegzett csak, szíve hevesen pumpált, a szájából vér ömlött, szólongattam, de nem reagált, a szemét se tudta kinyitni. Sírtam. Az egyik tanár, aki a túrát vezette, ofőnk, a másik srác, és 2 végzős jöttek, hogy felcipeljék a hegyre. A mentők helikopterrel érkeztek, és elszállították a kórházba. Mi befejeztük a túrázást, majd rohantam a kórházba. A recepción bemondtam a srác nevét, megmondták a kórterem számát, és bementem. Épp aludt, kérdeztem a nővért, hogy van. Azt mondta, belső vérzése van, 3 bordája törött, eltört a bal combcsontja, és a jobb bokája, még 6 hétig feküdnie kell, és még 1-2 hónapig pihentetnie kell magát. Ott is kitört belőlem a sírás, még maradtam 1-2 órát. Felébredt. Megígértem neki, hogy mindig jövök majd látogatni, hozom a leckét, bármire szüksége van, szóljon. Így is tettem, a sok gondoskodás viszont nem csak neki, hanem mindenki másnak is feltűnt. A nővérek már tudták, egymás közt sugdolóztak, hogy többet érzek. Minden alkalommal, mikor épp pihenésre volt szüksége, úgy köszöntem, hogy 'Szia, szép álmokat!', egy puszit nyomtam az arcára, és megsimogattam a haját. Aztán egyszer, mikor mentem ki a kórterem ajtaján, az anyjába botlottam, mondta, hogy tudom milyen kamasznak lenni, és szerelmesnek, nagyra értékeli, amit teszek a fiáért, és, hogy maradjon még köztünk, de a fia is nagyon hálás, és kezd többet érezni irántam, de maradjak visszafogott egy ideig, hiszen még hónapokig magatehetetlen marad.
Bocs, hogy regényhosszúságú lett.:)
Szerintetek ez mit jelent?
hát baromi részletesen tudsz visszaemlékezni az tuti :DD
amúgy nem jelent semmit, az agyad mindenféle hülyeséget kreál álmodban. ez csak annyit jelent mint amit mondtál az elején, hogy tetszik neked és azt akarod hogy ő viszonozza (gondolom lol)
Erdő, egy ösvényen(földes) megyünk, és mellettünk sziklahasadék van.
Amúgy köszi!
Ugye nem jelenti azt az álmom, hogy a srácot baleset fogja érni?
Értem, köszi 56%-os!:)
Szerintem amúgy igazad van, sokszor tűnik szomorúnak, elgyötörtnek a srác, amit próbál leplezni, de nem igazán megy neki. Mindig kedves velem, viszont szavakba nem igazán önti az érzéseit.
Szia!
Nekem az álmaim olyanok, mintha a lelkiismeretem próbálna meg üzzeni nekem velük. Eleinte egyszerű megérteni az álmok igazi jelentését, amig fiatal vagy. Később, minnél többet foglalkozol az álmaid jelentésével annál bonyolultabb lesz megérteni.
Ennek az álmodnak a jelentésére szerintem jól asszociáltak az előttem választ adók. Még az jutott az eszembe, hogy lehet túlságosan türelmetlen vagy a fiúval a valóságban, nagyon szeretnéd ha lenne már valami.
"a sok gondoskodás viszont nem csak neki, hanem mindenki másnak is feltűnt. A nővérek már tudták, egymás közt sugdolóztak, hogy többet érzek. " A valóságban az osztálytársaidnak nem tőnt még fel, hogy tetszik a fió neked? Nem kezdtek el pletykálni?
"'Szia, szép álmokat!', egy puszit nyomtam az arcára, és megsimogattam a haját" Szerintem szeretnél a valóságban is így kedveskedni neki.
"a fia is nagyon hálás, és kezd többet érezni irántam, de maradjak visszafogott egy ideig, hiszen még hónapokig" Mintha a lelkiismereted, vagy tudatalattid azt akarná ezzel mondani, hogy még türelmesnek kell lenned egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!