Démoni jelenlét?
Mostanában nem a szerencsémről vagyok híres. Fura érzéseim is vannak, egyfajta belső vihar.
Az álmom a következő volt.
Egy házban voltam két ismeretlen nővel és talán három gyerekkel, de a gyerekek személyében nem vagyok biztos.
Éjszaka volt és tudtuk, hogy démoni energia van a házban. Egyik pillanatról a másikra a két lány transzba esett és meredten bámultak rám, majd kimentem a szobából és a lépcsőnél három gyerek volt, de összenőve (kettő egymás mellett álltszorosan, a gerincük hát volt dőlve a harmadik ki volt tekeredve rajtuk).
Én kifutattam a házból és kivetettem magam a kertbe.
Lehet ez démoni jelenlét jele?
SZKEPRIKUSOK KÍMÉLJENEK!
a démonok nem gonoszok...
na de ez a vélemény s tapasztalat nem túl népszerű.
ez bizony egy asztrálparazita.
tanács:
lefekvés elött ezt tedd:
lélegezz be s hangosan mond h fehérarany energia vesz körül-képzeld is el h valamilyen fehér köd vagy energia vesz körül.
lélegezz be s mond és képzeld el: ezt az energit belélegzem.
lélegezz ki, mond s képzeld el: ez az energia védőburkot (vagy aurát) alkot körülöttem.
mond: ez a védőburok megvéd engem mindentől.
több este csináld, majd magadban mondva, aztán csak képzeld el.
másik:
lélegezz ki s képzeld h fehér aura van körülötted, amely nem a saját aurád, hanem egy védő vagy erősítő energia.
lélegezz be s képzeld h ez az energia összezsugorodik s a tested közepébe koncentrálódik. ezt csinálgasd ameddig jólesik.
mindezek segítenek a védekezésben, erősítésben s a tudatos álmodásban.
figyelj a légzésedre sokszor, úgy h nem gondolsz semmire, csak tényéeg a légzésedre koncentrálsz, s próbálj jól ellazúlni.
végezz légzőgyakorlatokat, jógázz.
ha már sikerül a tudatos álom akkor, vidd magadba a védőaurát, s az auraerősítő meditációkat (amiket felírtam az elöbb)
próbálj meg fegyvereket elképzelni, amelyek fehér fényeket lövelnek v árasztanak. a fehér a legerősebb.
Belül(házban voltam) bizonytalan vagy(két) az elfogadásban, megértésben, szeretetben(nővel) és győzni látszik(három) a butaság(gyerekkel).
Fáradt vagy és bizonytalan(Éjszaka volt) tudod, hogy befolyásolni akarnak(démoni energia van a házban). Hirtelen(egyik pillanatról a másikra) ami szeretetnek, gondoskodásnak látszik(két lány) az valami más lett(transzba esett). Ezt nagyon érzed magadon(meredten bámultak rám). A kapcsolataid(majd kimentem a szobából) a felé haladnak(lépcsőnél), hogy birkák legyünk(három gyerek volt). A magányosság(kettő egymás mellet), az ellentmondás(gerincük hát volt dőlve) a birtoklás(ki volt tekeredve rajtuk) mind egyszerre, egy személyben(összenőve). Nagyon(kifutottam) szégyenled magad(házból és kivetettem magam a kertbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!