Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Démoni jelenlét?

Démoni jelenlét?

Figyelt kérdés

Mostanában nem a szerencsémről vagyok híres. Fura érzéseim is vannak, egyfajta belső vihar.

Az álmom a következő volt.

Egy házban voltam két ismeretlen nővel és talán három gyerekkel, de a gyerekek személyében nem vagyok biztos.

Éjszaka volt és tudtuk, hogy démoni energia van a házban. Egyik pillanatról a másikra a két lány transzba esett és meredten bámultak rám, majd kimentem a szobából és a lépcsőnél három gyerek volt, de összenőve (kettő egymás mellett álltszorosan, a gerincük hát volt dőlve a harmadik ki volt tekeredve rajtuk).

Én kifutattam a házból és kivetettem magam a kertbe.

Lehet ez démoni jelenlét jele?

SZKEPRIKUSOK KÍMÉLJENEK!

2020. dec. 19. 14:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Nyelvtannácik miatt *szkeptikus.

Mobilról írtam a kérdést és az utolsó soroknál valamiért megbolondul a böngésző...

2020. dec. 19. 14:39
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Amíg csak álmodban vannak nem feltétlen jelenti azt, hogy démonról van szó.

Ha felébredsz és utána is érzel valami fura dolgot akkor valószínű, hogy az.

Egyébként ezesetben se démonról van szó hanem entitásról.

2020. dec. 19. 14:48
 3/13 kretens ***** válasza:
100%
Ne menekülj ha rémálmod van hanem fordulj szembe vele.Persze tudom ez nem olyan egyszerű de nekem sikerült.Nagyon ronda volt és gyűlölet sugárzott a szeméből ami engem álmomba üldözött.Az volt az érdekes hogy amikor szembe fordultam vele álmomban a félelmem agresszióba ment át és megpróbáltam neki menni.Az álom ekkor hirtelen megszűnt és felébrettem.Azóta soha többet nem volt rémálmom.
2020. dec. 19. 14:55
 4/13 A kérdező kommentje:

3: Sajnos nem tudom annyira uralni az álmaimat, hogy tudatos döntéseket hozzak bennük, 99%-ban sodródom az árral, de arra amit írtál valóban lehetett egy élősködő, hiszen amint szembefordultál vele továbbállt.

Nagyon jól ismerem a démonok viselkedését, régóta tanulmányozom a témát, azonban saját magam illetően sajnos nem vagyok annyira okos...

2020. dec. 19. 14:59
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
A démonok elvileg a félelemből táplálkoznak tehát minel jobban felsz annál nagyobb erőt adsz neki, ezert érdemes szembe fordulni véluk mert akkor megszűnik a hatalma. Nálam is ez működött álomba
2020. dec. 19. 15:01
 6/13 A kérdező kommentje:
5: Nekem évekkel ezelőtt élőben volt szerencsém találkozni egy démonnal, de ez egy több éven át tartó sztori volt, ahogy írtad is úgy vetettem véget, hogy jött egy váratlan helyről tanács, és egyik este amikor éreztem, hogy ha most nem teszek valamit valami történik felálltam és kő keményen leoltottam, szinte éreztem, hogy szenved és ahogy a hármas is írta agressziót éreztem, és közben szabadult fel bennem az adrenalin.
2020. dec. 19. 15:08
 7/13 kretens ***** válasza:
Az igazság az sajnos hogy az emberi gonoszságot semmi nem tudja felül űberelni még egy démon vagy szellem sem.Tehát ha szembefordulunk velük és félelem helyett agressziót és dühöt viszonzunk akkor tehetetlenek ellenünk.Tudjátok az a tipikus mindegy-mindegy alapon na gyere csak én is neked megyek szituáció ami álomban is működik ellenük.
2020. dec. 19. 15:12
 8/13 A kérdező kommentje:
7: Élőben hazai terepen vagyunk, ők logikai játékokat szeretnek játszani, azonban ha átlátsz a szitán már tehetetlenek.
2020. dec. 19. 15:15
 9/13 kretens ***** válasza:
56%
8-as.Na ja ők logikai játékokat szeretnek játszani.Viszont van valami ami számomra egy kicsit rémisztő igazságot vetit előre.Csak gondoljunk bele hogy mondjuk itt a földön valahol épp egy démon tevékenykedik.Igen ám de ha mondjuk ezt a jupiter távolságából szemlélnénk akkor a föld is csak egy kis kék bolygónak tűnne és miért nem máshol ténykednek hamár végtelennek tűnik a világegyetem?Na vajon miért nem?Miért itt kisértenek szellemek?Miért nem mennek más galaxisba vagy naprendszerbe?Énnekem erre van egy saját véleményem.lehet azért mert bár van máshol is élet az univerzumban de viszont olyan összetett inteligens lény mint az ember csak a földön van.
2020. dec. 19. 15:25
 10/13 A kérdező kommentje:

9: Miért gondolod, hogy máshol nem járnak?

Nem tudjuk, hogy hány démon él, nem tudjuk, hogy hány fajta entitás létezik, hogy hány rétege van a világunknak, szóval ilyen szempontból a feltételezés is értelmetlen, hogy miért hozzánk jönnek egyedül.

2020. dec. 19. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!