Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtatok már Orbán Viktorról...

Álmodtatok már Orbán Viktorról? És ha igen mit?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Én azt álmodtam, hogy világtalanul bolyongok ( mivel nincs életen ) és egyszer csak orbán szeretőjévé válok és jókat du..nk. mindent megvett nekem elvitt mindenhova szép volt jó volt

22f és hetero

2020. nov. 24. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen.

1) Még kisiskolás koromban (23 vagyok). Azt álmodtam, hogy egy hatalmas reklámtáblán Gyurcsány Ferenc fehér ingben és nyakkendőben integet és oldalról lekezel és nevet Orbán Viktorral. Ezután egy üres folyosó ruhafogasára fel lett téve és ott szunyókált Gyurcsány, mint aki már megtette a dolgát. A folyosó az Országgyűlésbe nyitott, ahol viszont óriási káosz és apokaliptikus állapotok voltak, a képviselők egymással verekedtek, dobálóztak és mindenféle papírok meg tárgyak röpködtek szanaszéjjel és morajlott az épület a zajtól. Mindössze három (vagy négy) ember állt mozdulatlanul az egésznek a közepén. Ők gonosz vigyorral nézték az eseményeket, de nem csináltak semmit sem. Az egyikük volt Orbán Viktor.

Az a durva, hogy ezt kisiskolásan még a kormányváltás előtt megálmodtam.

2) Volt egy másik álmom, ahol ugyan szerepelhetett Orbán, de csak mint mellékszereplő.

Ezt kb öt éve álmodhattam, vagy kicsit kevesebb. Ebben az álomban otthon a házamtól nem messze sétáltam és megpillantottam az egyik bácsi házát a szomszédos utcámból (az a bácsi egyébként nem sokkal korábban halt meg). Láttam, hogy valamiféle esemény zajlik benn. Óvatosan felmásztam az avarba és bujkálva a levelek közt, bekukkantottam, hogy mi zajlik benn. Láttam, hogy bent fideszes képviselők gyülekeznek. Nem tudtam mi zajlik benn, de egyre baljóslatúbb lett a dolog. Azt láttam, hogy a fideszesek benn valamiféle szeánszot tartanak és egy okkult szertartás folyik benn. Sötét volt benn és csak gyertyák égtek és ilyen csuhás ruhákban voltak, szóval tipikusan úgy néztek ki mint valamilyen titkos okkult szekta.

Ezután azt láttam, hogy valamiféle pedofil elemeket is kölcsönöznek a szeánszukhoz. Ártatlan gyermekeket rontottak meg. Ezután nem emlékszem már mindenre mert felriadtam.

Pár hónapja, amikor volt a Kaleta-botrány, akkor valami miatt nem éreztem semmiféle meglepődést vagy sokk érzést. Deja-vu érzéseim támadtak és visszavillantak azok a képkockák, amiket évekkel ezelőtt megálmodtam.

3) A másik álmom olyan négy éve lehetett. Az arról szólt, hogy titkos kormányügynökök felkerestek engem és behívtak. Megtudtam, hogy maga a miniszterelnök akar velem beszélni. Az egész teljes titokban zajlott.

Négyszemközt beszélgettem Orbán Viktorral, aki beismerte nekem, hogy ő valójában homoszexuális és az élete pokol, mert folyton titkolnia kell a hatalma fenntartása érdekében. Ezügyben kérte ki a tanácsomat, hogy mit tud tenni. A konzultáció után a legnagyobb titokban és a sajtót elkerülve a pince bejáraton keresztül távoztam.

4) Ez az álom itt található:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__95..

De ezeket leszámítva még volt egy csomó olyan álom, ahol más politikusokkal álmodtam, illetve, ahol Orbán csak mellékes szereplő volt.

Egészen óvodás korom óta rendszeresen álmodom ilyesmiket.

2020. nov. 25. 15:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Megmondtam én... (#12 voltam)
2020. dec. 5. 20:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ma álmodtam vele. A hátán cipelt be az egyetemre, később elkértem tőle a narancssárga parókás bohócjelmezét, de ő nem adta oda.
2021. márc. 14. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!