Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Minden álmomba valaki öngyilko...

Minden álmomba valaki öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés

minden álmomban valaki öngyilkos. általában nem ismerem őket, és semmit sem tudok róluk. tegnap pl egy nyugdíjas korú ember volt öngyilkos, aki már nehezen járt. sosem nézem meg hogy hogyan leszenk öngyilkosok, csak úgy szóba kerül.

pl az álmomban én csináltam valamit, amikor rámnyitott az öreg. majd mondta hogy ne zavartassam magam, ő ugyis már csak meghalni megy, csak még... nem tudom mit csinált a szobában.

előtte egy fiatal lett öngyilkos, ő is csak úgy megjegyezte, hogy már inkább menne meghalni mert most épp olyan a helyzet, hogy erre alkalmas.

nem fejeznek ki szomorúságot, és én sem érzek azt.

de mi ez hogy folyton csak ez van az álmaimba?

nekem sosem jutna eszembe öngyilkosnak lenni, sosem akarnám megölni magam, sok célom van és boldog vagyok.

nem zavarnak egyébként az álmaim csak már kicsit fura hogy tényleg akármit is álmodok, mindig kap egy öngyilkos egy pár perces jelenetet.

el fog ez múlni? hetek óta megy(nem álmodok minden nap), és korábban is volt ilyen

2020. okt. 29. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Figyelj nem vagyok nagy szakértő de nem láthattál mostanában olyan filmet vagy olvastál/hallottál sztorit ami hasonló témákat kerülget? Ha el akarod kerülni elalvás előtt olvas vagy néz még egy jó filmet hátha az segít. De remélem már alszol és remélem azt is hogy minél előbb megszűnik.
2020. okt. 29. 23:51
 2/10 anonim válasza:
49%
Az en almaim mindig szinesek hang is van es nincsen reggel hogy ne emlekeznek reszletesen minden almomra. Nem tul megnyugtato. De kerdezo van rosszabb is. De ne ez nyugtasson meg.
2020. okt. 30. 00:40
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Ha semmilyen kapcsolatot nem találsz a problémáid, mindennapjaid, egy film, egy olvasott hír között, akkor elgondolkoznék azon, hogy ezek esetleg megérzések. Úgy értem, rákapcsolódsz bajban levő emberekre.

Tudom, nagyon ezo, de ebben a kategóriában talán elmegy ez a feltevés.

Elsősorban azért tovább gondolkoznék, hogy mi hozhatta fel bennem ezeket a képeket.

Én pl. mostanában sorozatban a halott rokonaimmal álmodok. De nem nehéz megfejtenem, hogy ez azért van, mert amikor 15-20 évvel ezelőtt kihalt a fél családom, teljes sokkos állapotban voltam évekig és ebből csak a kutyáim hoztak ki, akik a tragédia után kerültek hozzám. Sokkal többet értek bármilyen pszichológusnál. Fülig ért a szám azalatt a 17 év alatt, amíg velem voltak. Aztán elmentek sorra. A legkedvesebb most nyáron. És azóta jönnek a halottaim álmomban. Tudom, hogy ez azért van, mert a gyászból az a kutya hozott ki és azzal, hogy elment, elmúlt a védelem, amit kaptam benne. Mintha visszarepültem volna 17 évet az időben. Nincs már aki megnevettessen, kihozzon a mélyből, amikor magam alatt vagyok vagy rosszat álmodok.:( Így hát visszajöttek a régi problémáim.

De volt olyan is, amikor semmilyen összefüggés nem volt az álmom és az életem között. Sőt! Iszonyatosan boldog időszakom volt, még egy éves se volt a kislányom, és volt egy este, amikor nagyon jókedvünk volt. Cuki volt, mert annyira viccesnek találta, ahogy fogat mosok, hogy annyira kacagott, hogy én is elkezdtem nevetni és már egymáson nevettünk. Kb. ilyen fergetes jó hangulatban telt az este hátralevő része, meg amúgyis életem egyik legboldogabb időszaka volt. De hajnalban borzalmas álomból ébredtem fel. Annyira féltem, hogy majdnem felébresztettem a férjemet. Hajnali 5 volt. Azt álmodtam, hogy rajzolok. Régen tényleg rajzoltam elég sokat, de belefáradtam, mert sok rajzot kértek tőlem teljesen ingyen és már nem ihletből rajzoltam. Kiégtem. Álmomban azt éreztem, hogy rajzolok, de nem azért, mert annyira szeretem, hanem mert ez a munkám és valójában nem szeretem csinálni. Ahogy rajzoltam, egy kolléganőm odajött és azt mondta, meneküljek, mert jön a rettenetes ember. Akkor hirtelen láttam egy alakot közeledni, egy sötét lépcsőház jelent meg előttem és sietősen lépdelt lefelé egy hatalmas alak, egy férfi, de olyan volt az arca, mint egy robotnak, a léptei is üresen döngtek. Álmomban nem tudatosult, hogy robot lenne, csak azt éreztem, hogy valaki irányítja ezt a hatalmas embert és belül teljesen üres. Jött lefelé a lépcsőkön megállíthatatlanul és gépiesen. Én pedig iszonyatosan elkezdtem tőle félni. Azt éreztem, hogy menekülnöm kell, rohannom minél messzibbre. Abban a pillanatban váltott a kép: valamilyen megálló, emberek, és egyszercsak egy nagy épület mögül kikanyarodik szélsebesen egy fekete jármű. Nem tudom, hogy vonat vagy busz vagy milyen jármű, csak azt láttam, hogy koromfekete és a megállóban levő összes ember halálra volt ítélve és tudtam, hogy most meghalok és azt sikítottam, hogy Jézus, segíts! - és felébredtem. Iszonyatos volt. Nem tudom, meddig remegtem utána. 2015. január 7. hajnala volt. Pár órával később agyonlőtték a Charlie Hebdo karikaturistáit.

2020. okt. 30. 03:12
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Légyszi rólam ne álmodj!
2020. okt. 30. 09:58
 5/10 anonim válasza:
68%
Utolso ez nagyon durva! Olyan vagy mint en egy kicsit! Nekem deja vu-m van gyakran illetve megalmodom azokat amik 2-3 nap mulva tortennenek meg. Igy rengeteg dolgom tudom iranyitani. Aprobb pelda: megereztem hol es pontosan mikor fogok osszefutni elkerulhetetlenul 1 olyan emberrel akit az eletbe tobbet nem akarok latni.. Igy szandekosan 1-2 percet "kestem" valahonnan. Lattam hogy megy elottem egy hosszu utcan. Pont ott futottunk volna ossze. Tavol volt. Ez valosag. :)
2020. okt. 30. 10:02
 6/10 anonim válasza:
#5 vagyok es a #3asrol irtam bocs*
2020. okt. 30. 10:03
 7/10 A kérdező kommentje:

Szeretem nezni a gyilkos elméket de az álmaimban semmi agresszió nincs, csak életuntság.

Az x aktákat is szeretem

2020. okt. 30. 11:09
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
Annyit pontosítanék, hogy az álmodba nem lehet senki öngyilkos, max. az álmodban.
2020. okt. 30. 12:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Bocs de felesleges pontositanod, hiszen en megtettem a leírasban.. Egyből azzal kezdtem...
2020. okt. 30. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:

A bölcs ember(nyugdíjas), ha értelmetlen az élete(már nehezen járt) nem küzd az életéért(öngyilkos). Te éled az életed(csináltam valamit.szobában), mikor megérintett egy bölcsesség(rámnyitott az öreg). Az éltet nem kell túlragozni(hogy ne zavartassam magam). Előbb utóbb úgyis meghalunk(csak meghalni megy), csak meg kell tennünk amiért jöttünk(még... nem tudom mit csinált).

előtte: Balgaság(egy fiatal) csak úgy öngyilkosnak lenni(ő is csak úgy megjegyezte), azért mert nem foglalkoznak velünk, vagy esélytelennek látjuk a céljainkat(hogy már inkább menne meghalni mert most épp olyan a helyzet, hogy erre alkalmas).

2020. nov. 11. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!