Mit jelent, ha azt álmodtam, hogy felakasztottam magam, és boldogsággal töltött el?
Zavaros volt a kép. De az előtérben csináltam egy vékony kötéllel, amit a plafonra fúrt kampóra akasztottam. Miután megtörtént, kívülről láttam az ide-oda himbálózó, élettelen testemet, és felszabadult, boldog voltam. Kimondottan kellemes érzés volt a tudat, hogy ennyi volt, befejeztem.
Amikor meg felkeltem, és rájöttem, hogy csak álmodtam, akkor valahogy csalódott voltam.
Az álmoknak nincs szigorú értelemben semmi jelentése.
Mélyebb érzelmi szinten egy meghúzódó depresszió, önbizalomhiány, csalódottság és szenvedés (vélt vagy valós nehéz helyzet) áll. Legtöbben csak álszenvedő Y generációs unatkozó idióták valódi komoly gond nélkül. De persze sokan szenvednek valódi okok miatt.
Azt, hogy nem bízol saját magadban, szeretnél mássá válni, eltávolodni a félelmeidtől, frusztrációidtól. A rossz hír, hogy ezen az öngyilkosság semmit sem segít.
Egyébként meg, ezer oka lehet valakinek meghalni, de egyetlen egy is elég az élethez!
Köszönöm!
Vannak mentális problémáim, mert néhány év alatt nagyon sok traumatizáló esemény ért. Most nem olyan kategóriájú hülyeségekre gondolok, hogy "miért nem kellek egy férfinak/nőnek se" vagy, hogy nincs meg a legújabb Apple termék, mert hidegen hagynak az okostelefonok.
Ezek szerint akkor nem jelent semmi kirívót, csak azt nyomatékosítja, amit már valamilyen szinten tudok, és még fennáll.
Mindenkinek ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!