Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az előbb keltem fel, de egy...

Az előbb keltem fel, de egy szörnyen ijesztő álmom volt. A családom mind a 4 tagjával öngyilkosságot követtünk el, mit jelent?

Figyelt kérdés

Még friss az álom, szóval gondoltam gyorsan leírom, de teljesen megrémisztett. Azt tudom, hogy nem a házunkban voltunk, és azt mondtuk hogy azonnal találkozzunk. Csak feküdtünk egy szobában, ismeretlen volt és sötét, de tele volt növémyekkel, és pár régi bútorral.

Nagyon nyomasztó volt...

2020. márc. 6. 06:16
 1/2 anonim ***** válasza:
11%
Semmit
2020. márc. 6. 07:30
 2/2 anonim ***** válasza:
69%

Azt jelenti, hogy volt egy nagyon kemény szorongásos álmod. Nézz az álmod mögé, mit éreztél miért akart mindenki öngyilkos lenni, hogy kerültetek oda stb.

Ha hetente 2x-nél többször vannak hasonló álmaid akkor keress fel egy szakembert (pszichológust).

2020. márc. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!