Szjanek20 kérdése:
Kb 5m széles, szinte álló folyóvíz! Bele akartam menni, de meggondoltam. Majd kirúgta a fejét egy "unicumos"figura. Tudtam hogy nem ember! Hatalmas félelem uralkodott! Majd a parton termett, és felébredtem! A hideg ráz most is. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Próbáltam ütni,de megbénultam.Egy erő nem engedte!2019. dec. 28. 08:48
1/1 anonim válasza:
Akadályoznak(folyó) téged, hogy felvállald ki is vagy valójában(5m széles), mert félnek a változástól, maradiak(szinte álló). Meg akartad győzni őket(bele menni), de meggondoltad. Majd kitalálták, hogy nem vagy normális, biztos részeg vagy(unicumos figura). Megijedtél, és elfogadtad magadról, hogy hülye vagy(a parton termett). Nincs lelki erőd szembeszállni(ütni) mások véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!