Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom? Mit...

Mit jelent az álmom? Mit jelent benne a lyuk mint átjáró?

Figyelt kérdés

Több álmom volt, mindegyik egy lyukon bemenve kezdődött el. Oda éppencsak be tudtam fúrni magam.

Az egyikben egy fiúval voltam, akivel van pár közös órám, és egészen tetszik. Az történt, hogy a tanar rabizott lapokat hogy ossza ki.

A masik padban ult, mellettem. Óra közben flörtölgettunk, míg a tanár a hátunk mögött feleltetett egy lányt. A srác egyre halkabban beszelt, es nem hallottam, igy egyre kozelebb mentem hozza. Mar csók kozelében járhattunk, mikor elhúztam a fejem kicsit, hogy legyen azért távolság.

Visszatérve az álom elejére, nekem direkt nem osztott lapokat..

magamnak kellett kérjek, viszont a tanár elfoglalta magát a feleléssel, így csak mormogott valamit, és rosszul érintett ( élőben nagyon kedves ez a tanár)

Aztan nem tortent semmi, masik alomba keveredtem.

Ujra bemasztam a lyukon, am ott nem tudom kik lehettek, de tudtam hogy halottak voltak. Mind felem voltak fordulva.

Es elkezdtem uvolteni, hogy en iranyitom az almaimat, es mint akinek varazsereje lenne, korulottem kialakult vmi burok amikor a kezemmel varazsoltam. Latszodott a burok, de atlatszo volt.

A kovetkezo dolog az alombol nem tiszta, de valaki ott olajban egett el vagy engem akartak ugy megegetni, nem tudom. De féltem kicsit.

Amikor elüvöltöttem magam, hogy én irányítom az álmaimat, akkor olyan volt, mintha én is sikítottam volna, nem csak álomba, és hirtelen “felébredtem” egy pillanatra, és akkor ugymond az álmomban ébredtem fel, hiszen a valosagban aludtam...) /ez olyasmi mint Az ember tragediajaban a londoni szin, az “alom az alomban” reszhez hasonlithatom/

Es a kozeg ott a sok halott kozott, meg a burokban is nagyon suru volt, nehez volt kozlekedni.

De kijutottam megiscsak a lyukon.

Aztan harmadjara megint visszamasztam a szűk lyukon, es ott volt egy lany (vele egyebkent fel eve ismerkedtem meg, 10 napot voltunk ey taborban, de azota sem hallottam felole)

amikor meglattam beszeltunk par szot, nevetve, mosolyogva, szinte remisztoen nezett, gyors visszafordultam.

Es utana a lyukba kerultem ujra, becsuktam rendesen a szemem hogy nehogy valaki visszahuzhasson a helyre ahol voltam almomban, es atvonszoltam magam a lyukon.

Sokszor volt az utjaim soran h majdnem beszorultam.

A lyukon nem emlekszem, hogy mindig egész testtel kijutottam-e, de mikor arccal kijutottam, akkor olyan volt, mintha a napfénybe értem volna ki. Semmi más nem volt ott, csak fény.

2019. nov. 29. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagy valószínűséggel ez egy szexuális vágyálom. A fiú, aki egészen tetszik neked, nem viszonozza a közeledésed, emiatt nem vagy lelki egyensúlyban. De az is lehet, hogy te sem szeretnéd hogy megcsókoljon és szeressen.

A kicsi lyuk rendszerint jót jelent.

(És Az ember tragédiájában a párizsi szín az álom az álomban, nem a londoni).

2019. nov. 29. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Tényleg! Basszus, es tenyleg. Nem is tudom miért, de most valamiert Londonra asszocialtam nagyon.

A valosagban a srac közeledik, tulajdonkeppen mindig en hagyom ott, irogat is, keres stb., nem feltetlen hiszem, hogy nem erdekelnem.

Köszönöm viszont a valaszt!

2019. nov. 29. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Ritka, de valószínűleg a tudatalattid a születésed előtti méhbe jutó és méhen belül töltött életedet hozta elő, de van egy olyan érzésem, hogy inkább biológia órán a szaporodást tanultátok, és miután tanultál így dolgoztad fel a tanultakat.

Bár érdekes tudományos elmélet lenne, hogy a hímivarsejtnek és a petesejtnek van-e öntudata. :D Lásd "lyukon" belül mentél és találkoztál az egyik lány ismerősöddel:D

Pláne, ugye hogy csak egy jut be, a többiek felszívódnak megszűnnek a szervezetbe a másik lyuk amit írtál, de onnan gyorsan te is kijöttél, felszívódtál. Inkább így fogalmaznék, nem úgy ahogy te. Volt egy "lyuk, ahol te lettél a lottónyertes, mert bejutottál, amit írtam az elején, burkot készítettél a kezeddel.

Milyen órád volt amúgy, biológia, szaporodás?

Én megmondom őszintén én lehet előre engednék mindenkit ha tudnám, hogy nem jó helyen lennék azt gondolva hogy birka effektus, megkapaszkodnék a bejáratnál és kicsurognék gyorsan onnan vagy felszívódnék és úgy távoznék valamelyik ajtón, mivel nem éreznék motivációt, hogy megtaláljam önmagam petesejtjét. :D A megtermékenyítés előtt lévő petesejtnek lehet sz*r, csak vár és vár, és közben morog, hogy na ez a hímivarsejt is olyan mint egy csiga :D, amelyik nem vár annak jó az havonta kijön és körülnéz a világba, lehet utad során az a lány ezt jelképezte, és azért vigyorgott kajánul, mert örült hogy világgá mehet :D, éppen a kilökődött petesejttel találkoztál utadon, és gyorsan visszafordultál te is :D és megijedve te is kijöttél. :D Nem szívesen lennék hímivarsejt egyszer már voltam ez is az is. :D

Visszatérve a kezeddel burkot csináltál, lásd méhburok, és a szülőcsatornában való élményt, beszorultál mindenhova, de sikerült kijönnöd a lyukon, persze hogy sikerült kijönnöd a "lyukon" :D, ja és írtad, hogy üvöltöztél is, mikor megszületik az ember így indul be a légzés, és a többi része az álomnak a hétköznapi napjaid mixe, tv és etc.

Vagy valakinek a közeledbe volt mostanában vetélése vagy abortusza, mivel nem írod milyen nemű vagy, de ahogy írsz lány, mivel van egy srác aki tetszik.

Ha meg a saját tudatalattid, akkor valószínűleg sokszor kellett próbálkoznod míg megszülettél, mindig vissza kellett másznod a "lyukon".

Arccal jöttél ki a "lyukból", még jó hogy nem farral :D.

Utána csak a fényt láttad, na ná egy kib*ott nagy reflektort tesznek oda, hogy jól látható légy mikor kijössz a "lyukon".

Tudom fárasztó vagyok, de nekem ez jutott eszembe ahogy olvastam az álmodat, hogy vagy biológia óra és irodalom óra ülepedett le a tudatkádba, vagy egy ritka pillanatok egyike, és emlékeztél a méhen belül töltött időre, de ha így van akkor elgondolkodtató ez a tudományos kérdés az öntudat kérdése, amit már írtam. :D

2019. nov. 30. 13:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Huu! Koszonom a valaszt!

Haat nekem igazabol mar harom eve nincs biologia oram iskolaban. Es matekórán ültem. Emelt matekos vagyok, és igy eleg sokat jatszik a matek az eletemben.

Igen, lány vagyok.

2019. nov. 30. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudtam milyen óra amit írtál ezért tippeltem. Amúgy elképzelhető, h születés előtti és születési élményeidet hozta elő a tudatalattid szimbolikus helyzetekkel keverve, mint hétköznapok, félelmek, vágyak, ismerős emberek, tv-ben ment sorozatok és etc.
2019. nov. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!