Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon ijesztő számomra! Mik...

Nagyon ijesztő számomra! Mik ezek? Mi lehet a jelentésük? Az egész egyben egy üzenet?

Figyelt kérdés

Sziasztok az elején kezdem! Hál istennek aprólékossan emlékszek a történtekre.

Teljessen más helyen éltünk(erdős) és úgy viselkedtek a szüleim mintha mindig is ott éltünk volna. Az udvar végében folyt egy szennyezett folyó, amire figyelmeztettek hogy nem menjek bele. Én még is bele mentem, majd elúsztam egy közeli helyhez ahol lehetett látni egy vonatot melyről egy vagon lecsatalódik és a folyóba esik rengeteg arany belőlle. Nem tudom hogy miért de ez örömmel töltött el az álmomban, vissza úsztam,, haza,, és mikor ki úsztam a partra megszárítkozni a karomom ki íródott,, fertőzött terhes,, iszonyatossan megijedtem, be mentem a házba és a regklámban pont megjelnt erről ehy film. Újra megmártóztam a folyóban pár nappal később ugyan úgy ki írta a karomon és elkezdtem kutatni neten ez miatt. Megnéztem az említett szennyezett folyót is amely ténylegessen okoz betegségeket! Itt nagyon megijedtem sírtam anyukámnak hogy vigyen el nőgyógyászhoz, vagy valahova. A kövi emlékképem az volt hogy orvosnál vagyunk megállapítsák hogy,, fertőzött terhes,, vagyok majd az orvos annyit mond hogy nem érti hisz szűz vagyok. Senki sem értette. El akartam vetetni a gyereket a szüleim tudta nélkül, de megjelntek és felháborodtak hogy nem szóltam nekik. Be mentem az orvoshoz a tükörbe néztem és elkezdtem sírni és azt hajtogattam nem vagyok rá képes felnevelem, megszülöm.

Hát ez lenne az én álmom. Ezek után felriadtam, de anyukám is észre vette és tudott mindenről mert állítólag beszéltem.

Mi lehet ez az álom?

Az arany, a szennyezett folyó, a terhesség, a tükör, és ez az egész?

2020. febr. 16. 11:10
 1/10 A kérdező kommentje:

Helyesírásért bocsánat!

Siettem le írni hogy kapjak válaszokat.

2020. febr. 16. 11:12
 2/10 anonim válasza:
58%
Szexeltel es most felsz, h terhes leszel
2020. febr. 16. 12:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Távol áll tőllem ez a félelem. Tényleg szűz vagyok
2020. febr. 16. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Semmit.

Ne félj.

aranyvonatot mindenki látta ahogy a tengerbe, folyoba v. toba esett, az összes többi lényegtelen mert ugyis mindenki ilyet álmodik, nem kell ezen parázgatni vagy tulbonyolitani egyszerü álom volt az egész, lehet nem kellet volna hirdetnie

2020. febr. 16. 13:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A náci aranyvonata hollétéről kaptál információt.
2020. febr. 16. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Úgy írod mintha ez a valóságban történne.

A végén meg odaírod hogy ezt csak álmodtad. Lol.

Azt jelenti hogy fertőzött vagy.

2020. febr. 16. 16:58
 7/10 anonim válasza:
Az álomfejtésről vannak könyvek,szerintem be kéne szerezned egyed és akkor megkapod a jelentését. A nagymamámnak is van egy ha legközelebb megyünk hozzá meg tudom írni privátba hogy valószínűleg mit jelent. Sajnos az sokára lesz :(
2020. febr. 16. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért legközelebb az aranyat szedd már össze.
2020. febr. 16. 23:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát azért legyél figyelmes és hallgass az eszedre meg lelkiismeretedre is, bármit is csinálsz majd..

Figyelj jobban mit tanácsolnak a szüleid is..

2020. febr. 17. 13:43
 10/10 gungasam ***** válasza:
Ez egy álom...azt jelenti, hogy tudsz álmodni és van annyi memóriád, hogy néha emlékezz az álmodra...szerencsére nem mindegyikre
2020. márc. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!