Lottóval álmodok, szerintetek ez azt jelenti hogy nyerni fogok a közeljövőben?
Figyelt kérdés
Október elején azt álmodtam, hogy anyukámmal egy lottó szelvényt nézegetünk, ami telitalálatos volt. Olyan furcsa érzés volt, mintha tényleg megtörtént volna. Igazából reggel nem emlékeztem az összes számra, csak 2-ben voltam biztos. És persze soha nem is lottóztam addig. De a szüleim sem, és nem is igazán beszéltünk róla soha, valamint pénzügyi gondjaink sincsenek (nem vagyunk gazdagok, de eladósodva sem). Ezért hihetetlen volt miért álmodok lottóval. Egyébként interneten visszanéztem végül a nyerőszámokat, és amelyekre emlékeztem, azokat ki is húzták. Így utólag persze ez piszkálja a csőrömet, hogy mi lett volna ha az összesre emlékeztem volna (akkor biztos rohantam volna szelvényért még azért is). Na de mindegy, ennek folytatása is van. Elkezdett érdekelni a dolog, és végül vettem egy szelvényt, úgy hogy azelőtt sosem. Hatoslottót próbáltam, mert az álombéli számaim ott jöttek ki legutóbb. Hasracsapás szerűen jelöltem be számokat, és hármasom lett. Meg egyszer elismétlem azért, hogy elsőre, tehát soha nem próbálkoztam előtte. És 2 darab számmal 1et tévedtem (az egyik 1el volt nagyobb, a másik 1el kisebb). Ez azóta sem fér a fejembe. Persze a hármassal éppen egy keveset nyertem, a szelvény árát. De mintha valami égi jel lenne, vagy fogalmam sincs, hogy nyerni fogok. Azóta egyre jobban foglalkoztat, és bár új szelvényt nem adtam még fel, de azóta kétszer ugyanúgy álmodtam, de nem számokkal, hanem hogy már nyertem és anyukámmal vásárolunk a nyereményből, illetve egy partit tartottunk itthon ahol gratuláltak az ismerőseim. Az utóbbi két álom persze én is tudom, hogy betudható már annak, hogy sokat gondolok rá, de az első két egybeesés nem lehetett véletlen. Mármint az, hogy a semmiből lottóval álmodok, a számok, amire emlékeztem, utólag kijöttek, és az hogy egy random szelvénytöltéssel lett elsőre egy hármasom, és két szám épp mellette volt. Szerintetek mi a jelentése ennek az egésznek? Szerencse fog rám köszönteni a közeljövőben? Nyerni fogok a lottón? Azóta is várom, hogy hátha megálmodom még egyszer a számokat, bár nem tartom valószínűnek, hogy memorizálni is lehessen azokat...2020. okt. 22. 19:14
11/25 anonim válasza:
1:7,820.888.888 az esélye hogy meghalsz bármelyik pillanatban. Mégis bekövetkezik előbb-utóbb.
12/25 anonim válasza:
Az okos ember befektet, a buta ember lottózik.
13/25 anonim válasza:
#9 leírja, 1-2 hetet csúszott, nem emlékezett az összes számra, de amiker emlékezett azokat kiútták. Emiatt kitöltött egyet random és hármasa lett.
adott esélyt csak később, ami csípi a csőrét.
("Egyébként interneten visszanéztem végül a nyerőszámokat, és amelyekre emlékeztem, azokat ki is húzták. Így utólag persze ez piszkálja a csőrömet, hogy mi lett volna ha az összesre emlékeztem volna")
először én se olvastam végig, de azért néha nem árt
14/25 anonim válasza:
Ez egy játék.
Az esélyt veszed meg hogy nyerj.
Nyerési arányokat nézegetni szerintem felesleges.
1:8.145.060 vagy 1:3.362.260 nem sokat oszt vagy szoroz.
Nyersz vagy nem nyersz. 50-50% az esélye.
Ilyen egyszerű.
15/25 anonim válasza:
14-es, látom te nem nagyon értesz a matekhoz. Szinte biztos, hogy lottózol.
16/25 anonim válasza:
15. Olyan nagy számokról beszélünk ami technikailag akkor számítana ha egy biztos főnyereményért megvennéd az összes variációt. De ha pár darabot veszel szerintem, semmit nem számít.
17/25 anonim válasza:
Ettől még nem mondhatjuk, hogy 50-50% az esélye, hogy nyersz vagy sem.
18/25 anonim válasza:
Miért van másik lehetőség a nyersz vagy nem nyersz variáción kívül?
19/25 anonim válasza:
Nincs, de a nyerési esélyről volt szó, tehát sokkal biztosabb az, hogy nem nyersz, mint az ellentéte. Matematikailag helytelen az állításod.
20/25 anonim válasza:
Rendben. Legyen igazad 19. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!