Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hullám Óceán Úszás Sziasztok!...

Hullám Óceán Úszás Sziasztok! Vajon mit jelent? Szeretném a segitsegeteket kérni. A közeljövőben óceán mellé utazom és félek az utazástol.

Figyelt kérdés

Almomban ott jártam. Az óceán partján a homokban pár ház állt. A házak másik oldalán kisebb folyó. Mind a 2 viz távolról nyugodt volt, mellé érkezve nagyon hullamzott - a hazak homokos parton voltak -pici dombon-, és lehetett látni a falon, hogy a hullamok gyakran a falakat érik 1 m magassagban kb. A parton álltam 10-20 méteres hullám jött felém, de nem ért el engem, a vízben maradt. Az emberek a hullámokban játszottak -mint a hullámfurdoben szokás - igy termeszetes volt, hogy en is kiprobalom -rajongok a hullamokert, igaz a túl nagyoktól félek -. A következő pillanatban én is a vizben voltam. Egyedül féltem volna, de a körülöttem lévőknek ezek a hullámok természetesek voltak, igy én is aranylag -a 10-20 m-es hullamot látva féltem, de latva a többiek nyugalmát élveztem az úszást. A nagy hullám után a nagyon alacsony vizbe mentem. Nem volt igazán veszélyes szituáció.

Megjegyezném: amikir a parton sétáltam az szemetes volt (gumiabroncs,műanyag ) mikor odaértem mar tisztább volt. A hullamokban pedig teljesen tiszta, a vizpart is.

2019. febr. 2. 10:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy a közeljövőben óceán mellé utazol és félsz az utazástól.
2019. febr. 2. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!