Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lottóval álmodok, szerintetek...

Lottóval álmodok, szerintetek ez azt jelenti hogy nyerni fogok a közeljövőben?

Figyelt kérdés
Október elején azt álmodtam, hogy anyukámmal egy lottó szelvényt nézegetünk, ami telitalálatos volt. Olyan furcsa érzés volt, mintha tényleg megtörtént volna. Igazából reggel nem emlékeztem az összes számra, csak 2-ben voltam biztos. És persze soha nem is lottóztam addig. De a szüleim sem, és nem is igazán beszéltünk róla soha, valamint pénzügyi gondjaink sincsenek (nem vagyunk gazdagok, de eladósodva sem). Ezért hihetetlen volt miért álmodok lottóval. Egyébként interneten visszanéztem végül a nyerőszámokat, és amelyekre emlékeztem, azokat ki is húzták. Így utólag persze ez piszkálja a csőrömet, hogy mi lett volna ha az összesre emlékeztem volna (akkor biztos rohantam volna szelvényért még azért is). Na de mindegy, ennek folytatása is van. Elkezdett érdekelni a dolog, és végül vettem egy szelvényt, úgy hogy azelőtt sosem. Hatoslottót próbáltam, mert az álombéli számaim ott jöttek ki legutóbb. Hasracsapás szerűen jelöltem be számokat, és hármasom lett. Meg egyszer elismétlem azért, hogy elsőre, tehát soha nem próbálkoztam előtte. És 2 darab számmal 1et tévedtem (az egyik 1el volt nagyobb, a másik 1el kisebb). Ez azóta sem fér a fejembe. Persze a hármassal éppen egy keveset nyertem, a szelvény árát. De mintha valami égi jel lenne, vagy fogalmam sincs, hogy nyerni fogok. Azóta egyre jobban foglalkoztat, és bár új szelvényt nem adtam még fel, de azóta kétszer ugyanúgy álmodtam, de nem számokkal, hanem hogy már nyertem és anyukámmal vásárolunk a nyereményből, illetve egy partit tartottunk itthon ahol gratuláltak az ismerőseim. Az utóbbi két álom persze én is tudom, hogy betudható már annak, hogy sokat gondolok rá, de az első két egybeesés nem lehetett véletlen. Mármint az, hogy a semmiből lottóval álmodok, a számok, amire emlékeztem, utólag kijöttek, és az hogy egy random szelvénytöltéssel lett elsőre egy hármasom, és két szám épp mellette volt. Szerintetek mi a jelentése ennek az egésznek? Szerencse fog rám köszönteni a közeljövőben? Nyerni fogok a lottón? Azóta is várom, hogy hátha megálmodom még egyszer a számokat, bár nem tartom valószínűnek, hogy memorizálni is lehessen azokat...

2020. okt. 22. 19:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
45%
Igen, mindenképpen állj rá a lottózásra a következő hetekben, lehetőleg vásárolj minél többet!
2020. okt. 22. 19:17
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

A szerencsejáték függőség pontosan így kezdődik, szóval vigyázz.

Egyébként az első álom nem feltétlenül azt jelenti, hogy nyerni fogsz, hanem hogy szerencsés leszel a közeljövőben, pénzügyek terén előrelépés, vagy hasonlók.

A többi álom pedig nyilván azért volt, mert kezd elhatalmasodni rajtad a nyerni akarás.

Csak hogy ésszerűen megértessem veled, ha nyersz sem lesz olyan, amilyennek elképzelted. Ha egyből vásárolgatni kezdesz minden jót, akkor rá fognak jönni, nem tudsz anonim maradni. Rád fognak szállni, nem maradnak igazi barátaid. A családod, és aki megtudja, fejőstehénként kezd kezelni. Mikor kilépsz az utcára, úgy érzed, mintha vérdíj lenne a fejeden. Tehát vagy csendben ülsz a pénzen, vagy nem marad egy nyugodt lélegzetvételed sem.

Egy nagyobb összeg képes teljesen megváltoztatni az ember felfogását, kifordulhatsz magadból, elhiszed hogy tiéd a világ. És ezernyi árnyoldala van még, sokkal több negatív, mint amennyi pozitív. Egy idő után rájönnél, mikor már mindened meg van, amire vágytál, hogy igazából semmid nincs. Nincs életcélod, nincsenek valós kapcsolatai, nincs amiért küzdeni. Beleunnál a jólétbe is egy idő után. Higyj nekem. Rokonságomban volt többmilliós nyeremény, az hogy lottó vagy miegymás volt, nyerőgép talán, már nem tudom. Maradjunk annyiban, hogy a fiatalember nem volt azért a legélesebb kés a fiókban. Teljesen megbolondította a hirtelen jött pénz. Egyfolytában ivott, minden hülyeséget összevásárolt, prostik, drogok, elég mélyre süllyedt. Pár hónap alatt sikerült elverni azt, amiért más évekig (évtizedig) dolgozik, annak ellenére, hogy rengeteg tanácsot kapott a családban mindenkitől. Most ott sem tart ahol eddig, sőt, minden csak rosszabb, depressziós lett, kényszerbeteg, drogfüggő. Ilyen áron szeretnél lottómilliomos lenni? Mindenkinek azt mondom, hogy nem éri meg! Ha a földön heverne előttem egy nyertes szelvény, sem váltanám be. Amiért nem dolgozol meg, azt nem érdemled meg. És csak rosszat hozna rád. Higyj nekem. A csillogás csak ideiglenes lenne...

2020. okt. 22. 19:43
 3/25 anonim ***** válasza:
98%
Jajj hagyjad már, második, mindenki tudja, hogy a lottó a hülyék adója. Ha bedől neki, akkor nem kár érte.
2020. okt. 22. 19:45
 4/25 anonim ***** válasza:
A lottónyertesek mást mondanak.
2020. okt. 22. 21:06
 5/25 anonim ***** válasza:
48%
21:06: de ők olyan kevesen vannak, hogy a hatásuk nem szignifikáns. A Szerencsejáték Zrt. így is bőven nyereséges.
2020. okt. 22. 22:57
 6/25 anonim ***** válasza:

lehet sziplán szerencse, de az is lehet hogy csak álom.

És azt a vágyad fejezi ki, hogy több pénzt akarsz. S a lottó a a sztereotip megfelelője, bankot is rabolhattál volna de az gondolom számodra sem morális...De azt gyakran hallhattad, hogy "Hogyha nyerek, a Lottón...!" meg láthatod az nyerhető milliókat is... ami ismét erősítheti a vágyat...ami álmokat szül.

néha egyet-egyet kitölteni, kaparni, nem probléma... Csak ne függj rá!

#5 A Szerencsejáték Zrt. családba beházasodni, az azaz igazi Főnyeremény.

2020. okt. 23. 07:17
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

*de erről Bill Gates veje jut eszembe:

Kohn mondja a fiának:

Ábrahám 30 éves vagy, itt az ideje, hogy megnősülj és én valami állást keressek neked.

- Ki jönne hozzám, hiszen én nem nagyon ismerek senkit, nem értek semmihez - mondja a fia.

- Mit szólnál a Bill Gates lányához ?? - kérdi az öreg.

- Hááát.... Nem lenne rossz.....

Elballag az öreg a Bill Gateshez és azt mondja neki:

- Helló Bill! Mit szólnál hozzá, ha a fiam elvenné a lányodat feleségül?

- Na ne Kohn! Miért adnám oda? Ki a Te fiad - kérdezi.

- Hát Ő az Amerika Nemzeti Bank elnökhelyettese - feleli az Öreg.

- Hát lehet róla szó..... - vakarja a fejét Gates

Elballag az öreg az Amerikai Nemzeti Bank elnökéhez és mondja neki:

- Fel kellene venni a fiamat ide a bankba alelnöknek!

- Na nem, miért venném? Ki a maga fia? - kérdezi az elnök?

- Hát nem tudja? Ejnye.. Ő a Bill Gates veje...."

2020. okt. 23. 07:19
 8/25 anonim ***** válasza:
10%
Hatásuk nem szignifikáns mások életére. De a saját környezetükre igen. Magyarul amikor ez bekövetkezik, már nem a pesszimista negatív ember fog beszélni belőled.
2020. okt. 23. 08:54
 9/25 anonim ***** válasza:
10%
Csak te esélyt sem adsz hogy megnyerd a főnyereményt. Ezért maradsz negatív pesszimista.
2020. okt. 23. 08:56
 10/25 anonim ***** válasza:
08:56: az esély rá 1 a negyvennégymillióhoz.
2020. okt. 23. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.