Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez az álom azt...

Szerintetek ez az álom azt jelenti amire gondolok vagy csak bele magyarázom a dolgokat ?

Figyelt kérdés

Szóval amire emlékszem annyi volt, hogy indultam hazafelé busszal és össze találkoztam a testvéremmel, aki két lánnyal ment bulizni. Kérdeztem tőle, hogy nem mutat be a barátnőjének ? Aztán mondta, hogy nem nincs neki.

Én pedig mondtam neki, hogy majd bemutatja nekem a barátnőjét vagy a barátját ha lesz. Aztán pedig mondtam neki, hogy nyugodtan elmondja,hogyha meleg. Nem lenne semmi baj. A választ sajnos már nem láttam.

Pont erre gondoltam, hogy lehet esetleg meleg. Az agyam pedig álmomban feltette a kérdést helyettem.

Válaszokat előre is köszönöm.

2020. szept. 17. 22:51
 1/2 anonim válasza:
100%
Igen, gyakran arról álmodunk, ami épp foglalkoztat.
2020. szept. 17. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez CSAK ANNYIT jelent, hogy TE GONDLOSZ ARRA, hogy ö LEHET esetleg meleg, AZT NEM, hohy feltélten az is!
2020. szept. 18. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!