Mit jelenthet ez az álom?
Szoktam különöset álmodni, de ilyet nem. Minden részletére emlékszem (már fél nap is eltelt), valamint teljesen emlékszem, hogy álmomban éreztem érzelmeket, tudtam ki-kicsoda.
Álmomban a régi házunk (5 éve már) teraszán ültem én bal szélen, középen a vékony nagypapim (a valóságban egyáltalán nem vékony, papónak hívtam mindig is, 4 éve meghalt), valamint a párom jobb oldalt.
Veszekedtem valamiről papóval, hogy majd holnap. Még a párbeszédre is emlékszem.
- Nagypapi, majd holnap elintézem. Megcsinálom ígérem.
De papó csak ült ott rémültem, meredt egy pontra, és azt mondta.
- Holnap nem jó. Holnapra mindenki halott lesz.
Erre én meglepődtem, majd mikor ránéztem hogy rémült, akkor azt mondtam félősen, hogy:
- Ne ijesztgess.
Ekkor fényesebb lett (itt tűnt fel, hogy dehát sötétedik). Ahogy a teraszon előrenéztem, pedig hirtelen egy nagy fénygömböt láttam. Olyan volt, mintha valami óriási fényes dolog felemésztene mindent.
Ekkor én pánikba estem, és rögtön papóba kapaszkodtam és rémültem próbáltam még megfogni a párom kezét.
Itt ébredtem fel. Felébredve már rájöttem, hogy gyakorlatilag azt láttam, hogy a föld felrobban, elpusztul, nem is tudom, a semmivé lesz egy hatalmas fény kíséretében. Igazából nem tudom miért, de iszonyatosan meg voltam ijedve, mikor felkeltem. Alig tudtam visszaaludni.
Mikor visszaaludtam, akkor nem láttam semmit. Érdekes, hogy még egy rémálom jött. Egyedül egy lány sikítására emlékszem, ott újból felkeltem.
Mi lehetett ez a különös álom? Nem néztem horrort, nem néztem sci-fit, se semmi ehhez kapcsolódót. A papóm vagy a ház sem jutott eszembe egy ideje. Elalvás előtt igazából egy sima romantikus-vígjátékot néztem. Nem ettem magam alvás előtt tele.
Ritkán álmodok, de ilyet még sose. Persze, voltak már rémálmaim, de sosem emlékeztem ennyire részletesen rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!