Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álom? 20f

Mit jelenthet az álom? 20f

Figyelt kérdés
Gyerekkori hazunknál voltam pár másik emberrel és a jelenlegivel osszefolyt a kép.mintha keveredett vna a ketto hely. Egy exem telefonja hozzám került amihez már évek óta nem nyúlt és a legelső szerelmemről voltak fotók benne meg róla mintha családi fotók lennének,meg volt egy másik mappa amiben erotikus képek voltak róla és másokról. Nem értettem mi ez és hogykerult hozzzam de magnal tartottam mert ugy éreztem f9ntos lesz es at akartam magamnak kuldeni a kepeket, amiben folyamatosan akadályozni akartak de mindig sikerult tennem ellene. Olyan volt nintha tudtam vna h amit teszek nem helyes de megis probalkoztam. Autan most felebredtem.
2020. szept. 17. 04:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ideje lenne megtanulni helyesen írni
2020. szept. 28. 13:33
 2/6 A kérdező kommentje:
4:55kor tettem ki a kérdést rögtön ébredés után mi az anyádat tanuljak meg helyesen írni? :D
2020. szept. 28. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Pont azért, mert nem kapsz választ.
2020. okt. 11. 19:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem "miért" :D
2020. okt. 11. 20:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Ahh, én ezt meguntam. Ebbe a kategóriába csak önelégült egoista gyökerek léteznek, akik arra verik a kis pöcsüket hogy belekössenek mindenbe.. Szánalom.
2020. okt. 11. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugye? :D
2020. okt. 11. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!