Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelenthet ez...

Szerintetek mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Nagyon kacifántos álmom volt. Az első felében anyum exével verekedtem, utána menekültem előle, majd végülis megtaláltam a családomat (anyum, a nagybácsim a feleségével és a kisfiával, a húgom, a nagypapám és a barátnője) akik épp buliztak és észre se vették, hogy bajban vagyok. Utána valahogy a nagyapám régi étterménél lyukadtunk ki, néztük, hogy az új tulajok mennyire megváltoztatták, aztán egyszer csak megjelentek a régi törzsvendégek és elkezdtünk vonatozva táncolni. Ezután haza mentem a régi házunkba (ahol nem szerettem lakni) és itt kezdődik az a sztori, amiről a véleményeteket szeretném kérni. Ott volt a halott nagymamám (anyukám anyukája, nem ismertem, mert korán meghalt) és a dédim (vagyis anyukám nagymamája, 4 éves voltam amikor ő meghalt). Valami ágyon ültem és a reinkarnációról beszélgettünk. Azt mondták, hogy a családunkban, ha meghal a nagyi, akkor beleszáll az unokába, de mivel én még nem születtem meg, amikor ő meghalt, ezért ez majd a nemtom hányadik szülinapom után fog megtörténni. Erre azt mondtam nekik, hogy ez hülyeség, merthogy a dédim se ugrott bele anyumba, erre visszakérdeztek, hogy miért vagyok ebben olyan biztos? És hogy gondoljak már bele, miután meghalt a dédi, anyum mennyire megváltozott. (Fogalmam sincs, hogy megváltozott-e, sose gondolkodtam ezen, hisz 4 voltam, nem is emlékszek arra az időszakra nagyon). Amikor felébredtem féltem és folyt rólam a víz.

Sokszor volt már velem, hogy valami hasonlót álmodtam, mint ami utána megtörtént. Ezek általában 1-1 pillanatok. Mondjuk hogy egy narancssárga kanapén ülök, piros csizmában és a forrócsoki van a kezemben és épp jó hangulatban vagyok. Ezekre általában nem szoktam emlékezni, csak abban a pillanatban jut eszembe, amikor megtörténik. De volt már olyan, hogy ilyen kacifántosat álmodtam, emlékeztem rá, és egy pillanat megtörtént belőle.

Ugye ez csak egy hülye álom volt és egyik része se lesz igaz?:D

2020. szept. 10. 12:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Biztos hallottál valamit a reinkarnációról és most azt túlkomplikálod. Talán rossz témakört választottál.
2020. szept. 14. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!