Mit jelenthet ez a ritkán visszatérő álom?
Két általános iskolás osztálytársam(1-4 osztályig) és én ülünk egy kis bicigli szerűben. A bicigli három személyes, őt ülnek elől(ők is vezetik), én hátul. Egy négyszög alakú sáros földön vagyunk, van egy kiss placc, ahol ez a sáros föld van, körülötte sötét erdő. Ugy mint említettem, ülünk a kis járganyba, de követ minket egy szörny. A fejét sose látom. Bézs színű a bundája. Emlékszem, az álomban, mindig hátranézek, és látom, hogy nagyon a nyomunkban van. Remegek a félelemtől. Követ minket ez a szörny, egyszercsak lemarad. Mi, a régi osztálytársaimmal kiugrunk a bicigliből, majd ráülünk egy másikra. Itt mindhármunknak van külön biciglije már. Miközben ráülünk, ott tárul előttünk egy keskeny macskaköves, hétköznapi út. Elindulunk, majd ők odakiáltanak nekem, hogy ott van mögöttem a szörny. Gyorsan elkezdünk tekerni, én maradok leghátul, ők már előttem járnak. Egyszer csak elfáradok, és elkap a szörny. Ennél a résznél mindig felébredek.
Azt hozzá kell tennem, hogy a két volt osztálytársam, 2 évig fenyegettek, hogy megölnek, többször meg is vertek, megalásztak, stb...
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!