Ki ez? Mi lehet létének az oka?
Figyelt kérdés
A fejemben van egy gonosz karakter aki az álmaimat rémálommá szokta tenni.. 2x még halucináltam is róla.. Több fajta változata van.. Ilyesztő nincs benne csak amikor álmomban megjelenik elözönlik rajtam a félelem és ezt ez a valami ki is használja és ilyeszteget.. Nagyon ritkán nem gonosz és tök jól el lehet vele beszélgetni.. Alakot tud változtatni.. Legtöbbször anyukám alakját szokta felvenni nyilván azért mert igazából olyan mint ő csak kicsiben.. Máármint kinézetre.. Nagyon furcsa.. És ez már nagyon kicsi gyerek korom óta van pedig akkor nem történt olyan dolog amitől ez kialakulhatott volna.. Egyszer álmomban el is kapott és onnan kb egyszer kétszer jelent meg, utánna egy jó ideig nem jelent meg.. tavaly kb nyár közepén elkezdett ujra megjelenni.. Meg egyszer történt velem egy furcsa dolog álmomban.. mármint 2 álom volt.. az elsőben egy furcsa városban voltam valami kávézóban ültem és iszogattam.. aztán megláttam ezt a cucclit sétálni az utcán.. Vége lett az álmomnak aztán ugyanez az álom folytatódott úgy hogy egy zsákban voltam és egy férfi hang szólalt meg és valami ilyesmit mondott: "Ki ez? Máármint aki az előző álomban sétált az utcán.. És féléves" Ez furcsa.. nekik mit jelenthetet az hogy féléves? Mármint ennyit tudnak róla.. Ki lehet ez? Miért jelenik meg?2020. júl. 24. 16:15
1/7 anonim válasza:
Ezt úgy hívják hogy skizofrénia vagy más elme betegség
4/7 Bátor Tintanyúl válasza:
Tehát rendszeresen álmodsz anyukád gonosz törpe alteregójával? Szerintem ezen a vonalon kéne elkezdened dolgozni a jelenséggel.
Pár kérdés ami talán segít elindulni: milyen ember anyukád? Milyen a kapcsolatotok most? És gyerekkorodban? Van vele kapcsolatos, vagy hozzá köthető félelmed? Miért babaként/törpeként látod? Mi táplálja a félelmed álmodban? Van a Cucclis álmokban még valami, ami állandó vagy gyakori elem? Egyáltalán: a Cuccli anyukád egy szimbolikus (bábuszerű) testben, vagy valami idegen dolog, ami anyukád alakját ölti fel?
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az utóbbi.. Gyerekkoromban nem volt semmi olyan amitől szimbólikus lehetne.. Így nyílván csak az ő alakját veszi fel.. Nemtudom miért törpeként látom.. Azon még nem is gondolkodtam..
2020. júl. 25. 10:36
6/7 anonim válasza:
A törpe maga szimbolikus jelenség.A tudatalattiban rejlő belső én veszi a problémát,besűríti egy számodra érthető formába,majd kidobja a tudatodnak.Ez az édesanyádhoz fűződő saját szeretetéhséged kifejeződése..
7/7 anonim válasza:
Nem váltál le róla,a cucclit kellene felváltani egy sörösüvegre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!