Mit jelenthet az, ha egy ismeretlen fiúval álmodok?
Konkrétan azt álmodtam, hogy egy ismeretlen fiúval közel kerültünk egymáshoz. De annyira, hogy volt csók, meg mindig öleltük egymást meg stb. De egyáltalán nem ismertem, és szerintem soha nem is láttam még. Ez mit jelenthet? Tudom furcsának hangzik, vagy butaságnak:/
(L)
Szia! Valahol biztosan láttad már, ha nem is pontosan úgy nézett ki, mint az álmodban. Az álmodban lévő személyeket az agyad a tudatalattidból veszi elő , a legtöbbre valószínűleg nem is emlékszel, mert lehet, hogy csak egy másodpercig láttad őt, az agyad azonban megjegyezte. Előfordulhat persze, hogy picit átalakítja az adott személyt. Hogy miért álmodtál ilyet, annak rengeteg oka lehet, de általánosságban elmondható, hogy:
A legtöbb esély arra van, hogy vágysz az intimebb kapcsolatokra, a szerelemre.
De előfordulhat az (ölelés miatt) hogy: Nem szeretnél elveszíteni valakit vagy valamit, nagyon fontos számodra az az adott dolog.
Én általában, akkor szoktam ilyet álmodni, amikor a közel jövőben megismerkedek egy fiúval, aki fontos lesz számomra... Nos, a tapasztalataim alapján, erre gondoltam, hogy nálad is ilyesmi lehet.
De, az #1-es válaszoló is nagyon jót mond.
Uh nagyon szépen köszönöm! Lehet annak van köze ehhez hogy vágyok a kapcsolatra:D
A #2 viszont vicces volt😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!