Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Egy olyan helyen voltam, ahol már álmomban egyszer jártam, mert ismerős volt a hely és tudtam, hogy már egyszer voltam itt, de a való életben még soha (azt se tudom, hogy egyáltalán létezik-e ez a hely). A hely egy elhagyatott épülethez hasonlított, de az álmomban már bent voltunk az épületben. A legjobb barátommal és az ő haverjával voltam ott. Mind a hárman jöttünk ki épp valahonnan az épületből és ahhoz, hogy tovább tudjuk menni egy peremről kellett leugranunk, ami azért nem volt olyan messze a talajtól. Leugrottunk, először a legjobb barátom, aztán a haverja, majd én, de én elestem és ugye előttem volt a legjobb barátom haverja és mondtam neki, hogy "Segíts!" és odanyújtottam neki a kezem, hogy hátha felsegít, de ő csak rámnézett és elfutott a legjobb barátom után. Aztán egyedül egy kicsit nehezen (pedig nem szenvedtem sérülést, amitől nehéz lett volna felállni) felálltam és ennyi.

2020. jún. 17. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Nem értek ezekhez, de szerintem semmit sem jelent. Max annyit hogy hiányolod a haverokat.
2020. jún. 18. 02:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Stresszes vagy és félsz a kudarctól, esetleg nehezen nyílsz meg mások előtt
2020. jún. 18. 02:49
 3/4 anonim ***** válasza:
29%
semmit
2020. jún. 18. 06:55
 4/4 anonim ***** válasza:
A legjobb barátoddal és az ő haverjával, már más az értékrendetek, nem értitek meg egymást(elhagyatott épület..bent voltunk). Elhatároztátok, hogy véget vettek a közös tevékenységeknek(jöttünk ki..az épületből) és új életet kezdtek(peremről kellett leugranunk), ami már nem olyan nagy lépés(nem volt olyan messze a talajtól). Először a legjobb barátod tette meg(leugrottunk), aztán a haverja, majd te kezdtél új életet. De te nehéz helyzetbe kerültél(elestem) és próbáltál segítséget kérni a legjobb barátod haverjától(odanyújtottam neki a kezem), hogy hátha segít. De ő irtózik még a nevedtől is(csak rám nézett és elfutott), ahogy a legjobb barátod is(után). Aztán egyedül egy kicsit nehezen egyenesbe jöttél(felálltam).
2020. jún. 20. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!