Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelenthet az...

Szerintetek mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy egy nagyon gyors (és meredek) patakon csónakáztunk le a családommal. Érdekes módon senki nem sikítozott, viszont mindenki eléggé nyugtalan volt. Aztán egyszer csak lassult a víz, és a patak is majdnem sík lett. A patak beletorkollot egy nagyobb folyóba, és a torkolatnál egy nagy tábla volt kiírva, az volt ráírva, hogy "finish". (Tipikusan olyan finish tábla, ami a különböző versenyeken szokott lenni). Miután áthaladtunk a tábla alatt, mindenki megnyugodott. Aztán vége lett az álmomnak.

Másnap volt egy hasonló álmom:

Egy hegyoldalon snowboard-oztam (ezúttal egyedül), és ugyan úgy volt finish, csak most nem tábla formájában, hanem szalag formájában. Mint ha versenyen lettem volna, de talán más nem snowboardozott, bár erre nem emlékszem pontosan. Áttéptem a szalagot, a szalag szélén sok ember volt (nem emlékszem pontosan, hogy idegenek vagy rokon, család, barátok voltak pontosan, de arra emlékszem, hogy azért voltak ismerős arcok) és amikor áttéptem a szalagot, akkor mindenki boldog volt és éljeneztek, mindenki tapsolt.

Aztán ennek az álomnak is vége lett.

Szerintetek ezek mit jelenthetnek? Jót vagy rosszat?

Azt még leírom, hogy mostanában (2-3 hónap) fogok belevágni egy dologba, nevezhetjük egyéni vállalkozásnak is. Én így hirtelen arra gondolt, hogy ezek az álmok jelenthetik azt is, hogy most még rossz sorom van, úgymond "túl kell még élni ezt a pár hónapot" de utána (sokkal) jobb lesz, valószínűleg mert (nagyon) be fog jönni az ötletem és (sok) pénzt tudok majd vele keresni. Magyarul hamarosan véget érek a leejtőn. És így jobb (életem) lesz nekem és így a családomnak is.

Vagy jelenti inkább azt, hogy csak nagyon akarom azt a dolgot, ötletet, hogy össze jöjjön?

Van egyáltalán bármi köze az álmaimnak a leírt dologhoz?

Szerintetek mit jelentenek ezek az álmok?

2020. jún. 13. 00:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen valószínűleg ezért álmodsz ilyeneket, mert izgulsz a vállalkozásod miatt.
2020. jún. 13. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!