Ilyen borzalmas álmom még sosem volt, mit jelenthet?
Álmomban ellopták a kocsim mire kijöttem a boltból. Azután cigány “rendőrök” jöttek nyomozni kocsi lopásokkal kapcsolatban. Később ezek a rendőrök betörtek hozzánk és menekültem előlük (itt hatalmas nyomást éreztem) és arra emlékszem, hogy folyamatosan meg akartak sebezni.
Aztán a sajàt kutyám is ellenünk fordult megmaradt az a jelenet, hogy izomból átakarja harapni a kézfejem. Ez rosszul érintett, hisz imádjuk egymást.
A rendőrök elől sokat menekültem, de mikor kiugrottam a kerítésnél letepert és megerőszakolt.. én meg csak sírtam és ordítottam segítségért. ez volt a legrosszabb rész. (Nem éltem át élőben semmi hasonlót és nem félek tőle, mert biztonságosan mászkálok mindig) sosem álmodtam még ehhez hasonlót se..
Nagyon nagyon a hatása alatt vagyok és nyomasztó.
Valószínű a szakítás miatt van.
A kutya is, a hűség jelképe, aki a kezedbe harap. Meg a többi jelenet is erre utal. Gondolom váratlan, csúnyább szakítás volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!